Πάει για... μετωπική με την NOVA η Super League!

Πάει για... μετωπική με την NOVA η Super League!

Αλλαγή πλεύσης από τις ομάδες της Super League και πρόθεση για... μετωπική με NOVA, θέλοντας να μείνει η υπάρχουσα σύμβαση και να μην προκύψει μείωση – Ψηφίζεται προκήρυξη για 16 ομάδες και την σεζόν 2018-2019 δίχως πλέι οφ!

Πάει για... μετωπική με την NOVA η Super League!
Αυτό το σίριαλ δεν λέει να τελειώσει και κινδυνεύει να... τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα! 

Οι ομάδες της Super League σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις επαφές στο Διοικητικό Συμβούλιο που είναι σε εξέλιξη από τις 15:00 δεν δέχονται την μείωση των ομάδων σε 14 (από την σεζόν 2018-2019) και εμμένουν στο να μείνει η υπάρχουσα τηλεοπτική σύμβαση. 

Κλείσιμο
Αυτή την ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ψηφίζεται η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στο οποίο πέραν του ότι θα πέφτουν δύο (και όχι τέσσερις) δεν θα προβλέπεται και διεξαγωγή πλέι οφ. 

Εδώ βέβαια υπάρχει και άλλο... αγκάθι διότι για τα πλέι οφ προβλέπονται στην υπογεγραμμένη σύμβαση με το συνδρομητικό (που έχει τα δικαιώματα και για την σεζόν 2018-2019) κι αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι οδηγούμαστε σε μετωπική σύγκρουση με τη NOVA και δικαστικές περιπέτειες.

Μια επιλογή που μοιάζει ακατανόητη καθώς η NOVA είναι ο βασικός χρηματοδότης των περισσοτέρων ΠΑΕ, εκτός κι αν υπάρχει έτοιμο plan B...

Περισσότερα σε λίγο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης