Το είδαμε κι αυτό: Έκαναν windusrf σε... πλαγιά βουνού

Το είδαμε κι αυτό: Έκαναν windusrf σε... πλαγιά βουνού

«Τελικά δεν διαφέρει πολύ αυτό που έκανα. Απλά αντί να βλέπεις στον ορίζοντά σου θάλασσα, βλέπεις βουνό» δήλωσε ο Αμερικανός αθλητής που ολοκλήρωσε για πρώτη φορά αυτό το εγχείρημα

Το είδαμε κι αυτό: Έκαναν windusrf σε... πλαγιά βουνού
Να συνδυάσει βουνό με θάλασσα αποφάσισε ο 36χρονος Λέβι Σίβερ από την Αμερική καθώς έγινε ο πρώτος που έκανε windusrf σε... πλαγιά βουνού!

Ο 36χρονος πραγματοποίησε το εγχείρημά του στο βουνό Ρισίρι στην Ιαπωνία σε υψόμετρο 1.700 μέτρων.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 36χρονος Αμερικανός αθλητής ορισμένες φορές φαίνεται να «πετάει» λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στο βουνό ενώ άλλες φορές πρέπει να διαχειριστεί το συμπαγές χιόνι μπροστά του.

Για να πετύχει το σχέδιο που συνέλαβε πριν από πέντε χρόνια ο Σίβερ προετοιμαζόταν για μήνες κάνοντας τις απαραίτητες προσαρμογές στη σανίδα και το πανί του.

Αν και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται άψογο εντούτοις χρειάστηκαν συνολικά 20 ημέρες γυρισμάτων προκειμένου να προκύψουν τα ιδανικά πλάνα.

«Τελικά δεν διαφέρει πολύ αυτό που έκανα. Απλά αντί να βλέπεις στον ορίζοντά σου θάλασσα, βλέπεις βουνό. Δεν μπορώ να περιγράψω τα έντονα συναισθήματα που νιώθω» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ο 36χρονος Αμερικάνος.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης