ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA»

Η πράσινη ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι κινείται νομικά κατά της Nova για τα οφειλόμενά της και παράλληλα ότι αποσύρει εκπρόσωπό της από τη Super League! 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA»
Νομικά μέτρα κατά της Nova, λόγω των οφειλών της παίρνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και για τις μεταδόσεις των αγώνων από δω και πέρα.

Όπως ανακοίνωσαν οι πράσινοι θα κάνουν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του συνδρομητικού, ενώ παράλληλα αποσύρουν εκπρόσωπό τους από τη Λίγκα! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός 
«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποσύρει τον εκπρόσωπό της από τη Λίγκα και δεν θα συμμετάσχει πλέον στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. 

Ο Παναθηναϊκός προτίθεται τη Δευτέρα 23/1/17 να εγείρει αγωγή και αντίστοιχα ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA, ασκώντας πλαγιαστικά τα δικαιώματα της Super League κατά της NOVA, τόσο ως προς τη διεκδίκηση των οφειλομένων όσο και ως προς τη μετάδοση των αγώνων».

Κλείσιμο
Η απάντηση της Nova σε Παναθηναϊκό
Αργά το βράδυ προέκυψε και η αντίδραση μέσω διαρροής από το συνδρομητικό κανάλι.

Κύκλοι της Κάντζας σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί «αγωγής και ασφαλιστικών μέτρων κατά της Nova» επισήμαιναν ότι βρίσκονται σε καλόπιστες συζητήσεις με την Super League με αποκλειστικό αντικείμενο την εξεύρεση λύσης για το χρονικό διάστημα παρακράτησης των ρητρών που έχουν ήδη επιβληθεί από τις αναβολές των δύο πρώτων αγωνιστικών. 

Παράλληλα, τα στελέχη της συνδρομητικής πλατφόρμας τόνιζαν με νόημα ότι η Nova δεν έχει καμία συμβατική υποχρέωση απέναντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων αφορά στον Συνεταιρισμό των 16 ΠΑΕ της Super League.



Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης