Τσίπρας σε Τοροσίδη για το χρέος: Θα βάλουμε κι εμείς γκολ στο 93'

Τσίπρας σε Τοροσίδη για το χρέος: Θα βάλουμε κι εμείς γκολ στο 93'

Η ατάκα του πρωθυπουργού στον Σκίμπε: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερος Γερμανός φίλος μου από εσένα» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στον Γερμανό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος

Τσίπρας σε Τοροσίδη για το χρέος: Θα βάλουμε κι εμείς γκολ στο 93'
Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της Εθνικής με τη Βοσνία, στο οποίο το καλύτερο... έμεινε για το τέλος, με την γκολάρα του Τζαβέλλα να φέρνει το ματς στα ίσια. 

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος είδε την αναμέτρηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, τον Νίκο Παππά και τον Ιούλιο Συναδινό, κατέβηκε μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια και συνομίλησε με τους παίκτες της ομάδας, καθώς και με τον Σκίμπε. Μάλιστα, χαριτολογώντας είπε στον Γερμανό πως «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερος Γερμανός φίλος μου από εσένα» για να πάρει την απάντηση «μην νομίζεις. Στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς». 

Ο Τσίπρας τους ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν, ενώ τους προέτρεψε να συνεχίσουν με το ίδιο μαχητικό πνεύμα. Τους είπε ότι ευχαριστήθηκε το ματς και το γκολ στο τέλος του Τζαβέλλα, τον οποίο συνεχάρη προσωπικά.

Κλείσιμο
Μάλιστα ο Βασίλης Τοροσίδης είπε στον πρωθυπουργό: «Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώσ' του πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου κι επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος». Ο κ. Τσίπρας χαμογέλασε και απάντησε: «Μην ανησυχείς, θα το βάλουμε κι εμείς γκολ στο 93'!»

Πρόταση για συνάντηση με την ομάδα του 2004

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε για περίπου μισή ώρα και στη σουίτα, από την οποία παρακολουθούν τα ματς της Εθνικής τα μέλη της ομάδας του 2004. Εκεί ήταν και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος χαιρέτισε τον Τσίπρα και μετά από λίγο έφυγε. Στο ημίχρονο, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τον θαυμασμό και το σεβασμό του προς τους παίκτες που έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης στην Πορτογαλία και ζήτησε να γίνει μια συνάντηση μεταξύ τους, στην οποία θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης