Ελληνικό... κυρίως πιάτο και εμπνεύσεις για ταμείο!

Ελληνικό... κυρίως πιάτο και εμπνεύσεις για ταμείο!

Τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, καθώς και τα μεγάλα ευρωπαϊκά προσφέρονται για έξυπνα πονταρίσματα και  καλά κέρδη, γιατί οι αποδόσεις της betshop και αυτή τη φορά είναι ιδιαίτερα υψηλές. Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» έχει αποκτήσει τους δικούς της «οπαδούς», κυνηγώντας το κάτι παραπάνω.

Ελληνικό... κυρίως πιάτο και εμπνεύσεις για ταμείο!
ΑΟΚ Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα: Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Κέρκυρα αφού έχασε στην πρεμιέρα 0-1 από τον Πλατανιά, μετά (πάλι εντός έδρας) κέρδισε 2-0 την ΑΕΛ και στην 3η αγωνιστική έχασε 2-1 στη Λειβαδιά. Ο ΠΑΣ αφού ξεκίνησε με σούπερ εμφάνιση και νίκη 3-0 τον Ατρόμητο στους Ζωσιμάδες, μετά διαλύθηκε 4-0 από τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, αλλά έπαιζε για μία ώρα με δέκα παίκτες. Στο τελευταίο του ματς έφερε 0-0 στα Γιάννινα με τον Πλατανιά, σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 315.

Λεβαδειακός – Λάρισα: Ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός, αν εξαιρέσουμε ένα φυσιολογικά χαμένο παιχνίδι (0-3 από τον Παναθηναϊκό), στην συνέχεια ηττήθηκε 3-2 στην Κρήτη από τον Πλατανιά, αλλά πέτυχε δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έχανε 3-0 στο πρώτο. Και στο τελευταίο ματς στη Λειβαδιά, εύκολα πήρε 2-1 την Κέρκυρα. Η ΑΕΛ, αφού ταλαιπωρήθηκε με την υπόθεση Ντεγκρά, ξαναβρήκε την ηρεμία της όταν νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 2.15 και το 1.60 του under.

Ηρακλής – Πανιώνιος:
Κλείσιμο
Κι αυτό είναι μεγάλο παιχνίδι. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με 2-2 στη Λάρισα, μετά ήταν άτυχος κι έχασε 1-2 από τον Ολυμπιακό και στο τρίτο ματς κατάφερε να μη χάσει από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 0-0. Έχει, πάντως, να νικήσει κάτι… μήνες και συγκεκριμένα από φιλικό με την Ξάνθη το Μάιο! Ο Πανιώνιος εκεί που ξεκίνησε με νίκη 3-0 τον Αστέρα και  μετά 2-0 μέσα στην Ξάνθη, έχασε καθαρά 1-2 από τη Βέροια και κόπηκαν τα φτερά του. Σαν ομάδα είναι ανώτερη από τον Ηρακλή, ο οποίος όμως είναι ανεβασμένος ψυχολογικά, έστω κι αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal στο 2.15.

Βέροια – ΠΑΟΚ: Η Βέροια ξεκίνησε με δυο ήττες 6-1 από τον Ολυμπιακό και 0-2 από την ΑΕΚ, αλλά ήταν αναμενόμενες. Στη Ν. Σμύρνη έδειξε ότι είναι καλή ομάδα και νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μεγάλη νίκη 2-1 με ανατροπή επί της Λίμπερετς στην Τσεχία, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα πάρει το ματς έστω και δύσκολα. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 1.85 για διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης.: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε 2-0 στη Θέλτα, αλλά η εμφάνισή του ήταν πειστική. Αν του είχε δοθεί το πέναλτι στο 0-0 θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ο Αστέρας έχει τρεις ήττες σερί, άλλαξε τον Μάκη Χάβο με τον Ελευθερόπουλο. Η λογική λέει να παίξουμε το 1.85 της betshop να νικάει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος και το 1.85 να νικήσει και στο δεύτερο.

Πλατανιάς – Παναιτωλικός: O Πλατανιάς είναι πρώτος στη βαθμολογία, με νίκες 1-0 στην Κέρκυρα, 3-2 το Λεβαδειακό στην Κρήτη και 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα σ’ ένα άθλιο γήπεδο. Ο Παναιτωλικός έχασε 2-1 στην Τούμπα, μετά νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και στο τρίτο ματς έφερε 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.25 και το goal – goal στο 2.25.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το μεγάλο ντέρμπι με διαιτητή το Σιδηρόπουλο. Οι ανακοινώσεις για τη διαιτησία δίνουν και παίρνουν. Ο Ολυμπιακός είναι σε κακό φεγγάρι από την αρχή της σεζόν, έχασε και από τον ΑΠΟΕΛ 1-0 την περασμένη Πέμπτη. Ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες. Η ΑΕΚ επίσης προέρχεται από αποτυχία, 0-0 με τον Ηρακλή, αλλά και περισσότερες μέρες ξεκούρασης, θα παίξει και ο Μάνταλος, που ήταν τραυματίας και απουσίασε από το 0-0 του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ηρακλή. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.35.

Ξάνθη – Ατρόμητος: Η Ξάνθη έκανε δυο κολλητές ήττες στην αρχή, 4-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και 0-2 από τον Πανιώνιο, αλλά μετά πήρε 0-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχει πολύ καιρό να νικήσει, σε επίσημα και φιλικά ματς, είναι και υπ’ ατμόν ο προπονητής της, Ρουμάνος Λουτσέσκου. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε κι αυτός με δυο ήττες 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και 0-2 από τον Παναιτωλικό, αλλά στο τρίτο ματς, επίσης στο Περιστέρι, νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Κορακάκη στον πάγκο, αντί του Δέλλα. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.10.

Χαλ –Τσέλσι: Στα πέντε τελευταία ματς η Χαλ μετράει μία νίκη εκτός με την Στόουκ, στο δε, τελευταίο, «σκορπίστηκε» 5-1 από τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ». Η Τσέλσι προέρχεται από συντριβή 3-0 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», έχει τα προβλήματά της, αλλά έστω και δύσκολα, θα νικήσει, είναι κλάσεις ανώτερη ως ομάδα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop στο 1.50.

Λέστερ – Σαουθάμπτον: Μετά από δυο ήττες με κρότο, 2-4 από την Τσέλσι για το λιγκ καπ και 4-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», η Λέστερ νίκησε 1-0 την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαουθάμπτον δεν έχει δεχτεί γκολ στους τελευταίους πέντε αγώνες (!), όπου έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, αυτή του 0-0 με την Μπερ Σεβά για το Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη Πέμπτη, ενώ σκοράρει δυο γκολ κατά μέσο όρο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop στο 3.25 και το goal-goal στο 1.85.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: Μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο και δύσκολο στην πρόβλεψη. Η Τότεναμ έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς, μετά το 1-2 από την Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κυρίως ποντάρει στην άμυνά της, εκεί στηρίχθηκε και νίκησε 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη Τρίτη μέσα στη ρώσικη πρωτεύουσα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σίτι, εκεί που όλοι την χαρακτήριζαν «άτρωτη», έφερε 3-3 με την Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έπαιζε, όμως, ο κεντρικός μπακ Στόουν. Η Σίτι είναι πρώτη με απόλυτο έξι στα έξι. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop στο 2.35.

Φράιμπουργκ – Άιντραχτ: Η Φράιμπουργκ έχει να φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα (σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια) από την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα από το Μάρτιο! Στα τελευταία έξι ματς φέρνει αποτελέσματα αυστηρά εναλλάξ, δηλαδή, ήττα, νίκη, ήττα, νίκη κλπ. Την τελευταία αγωνιστική έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Ντόρτμουντ. Στα δυο εντός έδρας ματς, ωστόσο, έχει μόνο νίκες. Η Άϊντραχτ είναι σε καλύτερη κατάσταση κι αν συνεχίσει έτσι, βγαίνει Ευρώπη. Τέσσερις νίκες έχει πετύχει στα πέντε τελευταία ματς. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal του 1.70.

Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ: Μετά από μεγάλη «κοιλιά» που έκανε η Λεβερκούζεν, έφτιαξε σαν ομάδα, κέρδισε 3-2 εκτός έδρας τη Μάιντζ και πήρε 1-1 από την Μονακό στο πριγκιπάτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τσιτσαρίτο βρήκε τη φόρμα του κι έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα δυο τελευταία ματς. Η Ντόρτμουντ παίζει ποδόσφαιρο σαν σε κομπιούτερ, έφερε εντός έδρας 2-2 με τη Ρεάλ την περασμένη Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αδύνατον να μην σκοράρει, καθότι πέτυχε 22 γκολ στους πέντε τελευταίους αγώνες. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το διπλό της betshop στο 2.05, στο over του 1.55 και να βάλει ένα γκολ η Λεβερκούζεν που προσφέρεται στο 2.65.

Σάλκε – Γκλάντμπαχ: Με τέσσερις ήττες και μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Σάλκε δεν μπορεί να έχει τύχη κόντρα στην ανώτερη Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο «θαύμα» την περασμένη Τετάρτη, όταν… έχασαν μόλις 2-1 από την Μπαρτσελόνα στην Γερμανία. Έδειξαν όμως, ότι είναι σούπερ επιθετική ομάδα. Οπότε πρέπει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop στο 2.95 που είναι μεγάλη απόδοση. Επίσης να παίξουμε το over στο 1.70.

Ουντινέζε – Λάτσιο: Στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι τώρα στο καμπιονάτο η Ουντινέζε νίκησε 2-0 την Έμπολι, έχασε 1-2 από την Κιέβο και έφερε 2-2 με την Φιορεντίνα. Η Λάτσιο, αφού ξεκίνησε με νίκη 4-3 επί της Αταλάντα μακριά από την έδρα της, στην συνέχεια έφερε 1-1 με την Κιέβο κι έχασε 2-0 από τη Μίλαν, με τα αποτελέσματά της στους τελευταίους αγώνες να είναι στο under. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.25.

Μίλαν – Σασουόλο: Το σχεδόν βέβαιο γι αυτό το ματς είναι ότι δεν μπορεί να γίνει over. Η Μίλαν είναι καθαρά ομάδα του under στα τελευταία πέντε παιχνίδια, συμμαζεύτηκε σαν ομάδα, δεν παίζει φουλ επίθεση και πάει τα ματς όλα στο γκολ. Η Σασουόλο δεν μπορεί να κρατήσει δυο καρπούζια στην ιδία μασχάλη. Έχασε καθαρά 3-1 από την Γκενκ του Καρέλη την περασμένη Πέμπτη στο Βέλγιο για το Γιουρόπα Λιγκ και τώρα πάει στο Μιλάνο, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.70 και να μην σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα που προσφέρεται στο 2.35.

Ρόμα – Ίντερ: Και οι δυο ομάδες στέλνουν τους οπαδούς τους και τους τζογαδόρους στον… ψυχίατρο φέτος. Αλλοπρόσαλλες ομάδες, ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Ρόμα νίκησε στο «Ολίμπικο» 4-0 την Κροτόνε και 4-0 την Άστρα για το Γιουρόπα Λιγκ. Έχασε, όμως, καθαρά στην Τορίνο 3-1. Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Η Ίντερ κατάφερε να χάσει 0-2 στην έδρα της από την…. Μπερ Σεβά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την περασμένη Πέμπτη έχασε 3-1 και από την Σπάρτα Πράγας. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.50 και το goal-goal στο 1.65.

Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ: Η Εσπανιόλ με τον άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στον πάγκο κι όχι βασικό, πάει κατά διαόλου. Κι αν στο πρώτο εντός έδρας ματς έφερε 2-2 με τη Μάλαγα και στο δεύτερο έχασε φυσιολογικά 2-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης, στο τρίτο ήταν απαράδεκτη κι επίσης έχασε 2-0, από την Θέλτα αυτή τη φορά. Παράλληλα, είναι δυσκοίλια στο γκολ. Η Βιγιαρεάλ, μετά τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, συνήλθε, έχει επτά ματς αήττητη, πήρε και ισοπαλία 1-1 στο «Μπερναμπέου», ενώ έφερε το ίδιο σκορ και με την Στεάουα την περασμένη Πέμπτη στη Ρουμανία για το Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει ότι το διπλό της betshop στο 2.65 είναι μια σούπερ ελκυστική απόδοση.

Μάλαγα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Είναι μάλλον εύκολο στην πρόβλεψη το ματς αυτό, καθότι η Μάλαγα δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Μίζερη ομάδα. Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει τρεις ήττες και μία εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Εϊμπάρ. Η Μπιλμπάο είναι σαφώς και καλύτερη ομάδα και σε φόρμα. Μετά την εκτός έδρας συντριβή 3-0 από τη Σασουόλο για το Γιουρόπα Λιγκ, ακολούθησαν τέσσερις σερί νίκες. Γι αυτό το 2.95 στο διπλό της betshop είναι σούπερ απόδοση.

Οσασούνα – Λας Πάλμας: Η Οσασούνα είναι τελευταία στη βαθμολογία και η Λας Πάλμας, που πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην προηγούμενη αγωνιστική, ονειρεύεται ευρωπαϊκά σαλόνια. Το ζητούμενο για την Οσασούνα είναι ένα: Παίζει για τη νίκη ή βολεύεται με την ισοπαλία για να σταματήσει η κατρακύλα; Έχει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες από την αρχή της σεζόν, δεν έχει νικήσει, ακόμα. Η Πάλμας είναι το over, χάσει – κερδίσει. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.20. 

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Σουόνσι – Λίβερπουλ: Το 3.20 για 4-5 γκολ μοιάζει απολύτως φυσιολογικό.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ: Άφοβα μπορούμε να παίξουμε το 1.80 της betshop για άσο ημίχρονο – άσο τελικό.
Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία: Το 1.50 της betshop για νίκη της Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο και το 1.40 να νικήσει και στο δεύτερο μέρος είναι φυσιολογικά αποτελέσματα, όπως και το 3-5 γκολ στο 3.05.
Θέλτα – Μπαρτσελόνα: Να μην σκοράρει η Θέλτα προσφέρεται από τη betshop στο 2.25.
Ρεάλ Μαδρίτης – Εϊμπάρ: Να σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα η betshop το δίνει στο 2.80! 
Σεβίλλη – Αλαβές: Να πετύχει ένα γκολ η Αλαβές δίνεται στο 2.55 κι είναι εφικτό.
Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop στο 3.05 είναι πάρα πολύ μεγάλη απόδοση για την τεράστια διαφορά δυναμικότητας.
Έμπολι – Γιουβέντους: Τα 2-3 γκολ της betshop προσφέρονται στο 2.05 και να μην σκοράρει η Έμπολι στο 1.80.
Τορίνο – Φιορεντίνα: Το Χ της betshop προσφέρεται στο 3.15 και το ποντάρουμε άφοβα. 
Αταλάντα – Νάπολι: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop στο 2.40 μπορούμε να το προτιμήσουμε άνετα.
Πεσκάρα – Κίεβο: Το Χ είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα στο ματς αυτό και η betshop το δίνει στο 3.15.
Ντιζόν – Μονπελιέ: Ο άσος της betshop στο 2.60 είναι σούπερ απόδοση, ανάμεσα στην γηπεδούχο που κάτι κάνει στην έδρα της και την Μονπελιέ που δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία ματς. 


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Μπέρνλι – Άρσεναλ:  Το 3.50 της betshop για 4-5 γκολ είναι σούπερ ευκαιρία.
Γουέστ Χαμ – Μίντλεσμπρο: Το 3.45 της betshop στο διπλό μπορεί να έρθει αφού και οι δυο ομάδες είναι σε άθλια κατάσταση. 
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ: Κι οι δυο ομάδες είναι σε πανάθλια κατάσταση και το διπλό της betshop πληρώνει 3.05.
Βόλφσμπουργκ – Μάιντζ: Το 4.05 της betshop στο διπλό είναι τεράστια ευκαιρία.
Ινγκολσταντ – Χόφενχαϊμ: Το Χ της betshop στο 3.45 ανάμεσα σε μία ομάδα που έχει μόνο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και στην φιλοξενούμενη που (επίσης στα τελευταία πέντε ματς) έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη, είναι «δώρο».
Μπολόνια – Τζένοα: Ο άσος της betshop στο 2.35 είναι σούπερ απόδοση. Μπορούμε να «χτυπήσουμε» και το 2.70 να μη βάλει γκολ η Τζένοα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης