Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μπέντο για το ματς με την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μπέντο για το ματς με την ΑΕΛ

Με βάση τις δοκιμές που έκανε  ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζεται να παρατάξει σχήμα 4-4-2 κόντρα στην ΑΕΛ με Καρντόσο και Ιντέγιε στην ερυθρόλευκη 11άδα μαζί και τον Τσιμίκα για αριστερό μπακ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μπέντο για το ματς με την ΑΕΛ
Δεύτερη συνεχόμενη έξοδος για τον Ολυμπιακό που μετά το Καυταντζόγλειο δοκιμάζεται στην έδρα της Λάρισας με τον Πάουλο Μπέντο να δείχνει ότι ετοιμάζεται να κάνει και πάλι αλλαγές, καθώς και απουσίες έχει, αλλά και ανάσες θέλει να δώσει σε κάποιους εν όψει και του Ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί.
 
Θυμίζουμε πως στην αποστολή για τον αγώνα των Πειραιωτών με την ΑΕΛ έχουν μπει οι: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγιεβιτς, Πασιένσια, Σεμπά, Τσιμίκας και Βιάνα.
 
Κλείσιμο
Οι πλέον σίγουροι είναι οι Καπίνο, Φιγκέιρας για δεξί μπακ και ο Βιάνα ως ο ένας στόπερ. Για τον 2ο στόπερ ο Μπέντο είχε δοκιμάσει και Μποτία και Ντα Κόστα.
 
Για αριστερό μπακ προβάδισμα έχει ο Τσιμίκας και για τον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο. Για τα... φτερά ο Φορτούνης είχε θέσει υποψηφιότητα για αριστερό εξτρέμ αλλά δεν είναι τόσο βέβαιο πως θα είναι βασικός. Οι δύο εναλλακτικές είναι Μάριν - Φορτούνης και Σεμπά - Ελιουνούσι και μπροστά φυσικά Ιντέγιε και Καρντόσο.

Εν τω μεταξύ μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε στη Λάρισα. Τα παιδιά από τη σχολή Καρδίτσας των Πειραιωτών βρέθηκαν εκεί και δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να πάρουν αυτόγραφα, αλλά και να συζητήσουν μαζί τους. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης