Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στους δύο «ασημένιους» κωπηλάτες

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στους δύο «ασημένιους» κωπηλάτες

Ο Στέφανος Ντούσκος και ο Γιάννης Πέτρου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στους δύο «ασημένιους» κωπηλάτες
«Σας συγχαίρω για την παγκόσμια καταξίωσή σας, η οποία τιμά την Ελλάδα και μάλιστα αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η μεγάλη επιτυχία σας για την οποία είμαστε υπερήφανοι, δείχνει ότι οι Έλληνες αθλητές έχουν και δύναμη και διάρκεια», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του στον Στέφανο Ντούσκο και στον Γιάννη Πέτρου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών, στο Ρότερνταμ.

Το πρώτο της μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ πανηγυρίζει η ελληνική κωπηλασία, μετά την κατάληψη της 2ης θέσης στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου ανδρών κάτω των 23.

Μετά την πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάληψη της 6ης θέσης στην τετράκωπο ελαφρών βαρών στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τα δύο μέλη της, οι Στέφανος Ντούσκος και Γιάννης Πέτρου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, κάτω των 23 και Μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων. Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν σε χρόνο 6:29.25 πίσω από τη «χρυσή» Ελβετία (6:26.47) και μπροστά από τη «χάλκινη» Τουρκία (6:30.92).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης