Λίβερπουλ - Μίλαν 2-0

Λίβερπουλ - Μίλαν 2-0

Την πρώτη της νίκη στο International Champions Cup πανηγύρισε η Λίβερπουλ, που επικράτησε 2-0 της Μίλαν χάρη σε γκολ των Ορίγκι, Φιρμίνο.

  Λίβερπουλ - Μίλαν 2-0
Στο δεύτερο παιχνίδι τους στο International Champions Cup η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε καλύτερη από τη Μίλαν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Velis στη Σάντα Κλάρα των ΗΠΑ. Ωστόσο, οι φάσεις δεν ήταν πολλές, με τους κόκκινους να έχουν δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη ήταν στο 38', όταν το σουτ του Λαλάνα από αριστερά έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκάμπριελ, και η δεύτερη 3 λεπτά αργότερα, όταν ο γκολκίπερ των «ροσονέρι» απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μανέ, ο οποίος δέχτηκε εκπληκτική πάσα από τον Κουτίνιο. Όμως, στην επανάληψη η ομάδα του Μερσεϊσάιντ βρήκε και δίχτυα.

Κλείσιμο
Ο Ορίγκι έκανε τις προσποιήσεις και με ωραίο πλασέ από τα αριστερά της αντίπαλης περιοχής άνοιξε το σκορ στο 59', ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 73', όταν το σουτ του Όζο από δεξιά κόντραρε και ο Φιρμίνο έκανε την προβολή στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στο... πλεχτό. Έτσι, η Λίβερπουλ άνοιξε... λογαριασμό στο φετινό παγκόσμιο τουρνουά συλλόγων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης