ΠΑΣ Γιάννινα: Ψάχνει και πάλι έδρα για τον αγώνα με την Άλκμααρ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ψάχνει και πάλι έδρα για τον αγώνα με την Άλκμααρ

Μετά το Αγρίνιο, ούτε την Λεωφόρο δεν θα φιλοξενηθεί ο επαναληπτικός αγώνας του ΠΑΣ με την Ολλανδική ομάδα – Οι οξύτατες αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟ έφεραν νέα αλλαγή δεδομένων και ο αγώνας οδηγείται προς… Περιστέρι

ΠΑΣ Γιάννινα: Ψάχνει και πάλι έδρα για τον αγώνα με την Άλκμααρ
Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία toy στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, μετρώντας ήδη μια πρόκριση εις βάρος της Νορβηγικής Οντ Γκρένλαντ, αλλά δεν έχει βρει ακόμη γήπεδο για να διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας του με την Ολλανδική Άλκμααρ για το β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό, ωστόσο από τη μία η αντίδραση των οπαδών της τοπικής ομάδας κι από την άλλη το γεγονός ότι είχε δηλωθεί ως πόλη διεξαγωγής του αγώνα η Αθήνα, έφεραν αλλαγή με τη Λεωφόρο να δηλώνεται ως νέα έδρα.

Ωστόσο την Κυριακή υπήρξε η άκρως επιθετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού που θορύβησε τις διοικήσεις των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να απορριφθεί και το ιστορικό γήπεδο των πράσινων και αυτή τη στιγμή η μοναδική προοπτική που υπάρχει είναι το γήπεδο του Περιστερίου.

Στον Ατρόμητο είναι θετικοί σ’ αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο με όλα όσα έχουν γίνει, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις επόμενες ώρες δεν θα προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης