Τα μεταγραφικά δεδομένα για Ολυμπιακό

Τα μεταγραφικά δεδομένα για Ολυμπιακό

Ο Γκουαϊτα είναι μέσα στους τρεις τερματοφύλακες που έχει στην λίστα του ο Ολυμπιακός - Ο Ντε Λα Μπέγια έχει την προτεραιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ με προοπτική να κλείσει - Υπογράφει άμεσα ο Λαϊφης

Τα μεταγραφικά δεδομένα για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία, αλλά παράλληλα τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ερυθρόλευκων με τον στόχο να είναι το αργότερο μέχρι την προετοιμασία στο Βέλγιο να υπάρχει και νέος τερματοφύλακας και ένας ακόμα αριστερός μπακ, ασχέτως με το τι θα συμβεί με τον Μαζουάκου. 

Σχετικά με τους τερματοφύλακες από τον πειραϊκό σύλλογο προκύπτει πως ο Γκουαϊτα απασχολεί και είναι η Νο3 επιλογή. Υπάρχουν ακόμα δύο που εξετάζονται.

Παράλληλα πως οι περιπτώσεις των Σεβτσένκο και Τιτόν δεν θα προχωρήσουν και ότι ο Κουεγιάρ δεν απασχολεί. Για τον αριστερό μπακ ο Ντε Λα Μπέγια παραμένει ένας στόχος. Δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά μπορεί να επέλθει το deal μέχρι την επόμενη εβδομάδα και να αποτελέσει ένα νέο απόκτημα της ομάδας. Το θέμα δείχνει να έχει... κολλήσει κάπως στο οικονομικό ενώ υπάρχουν και τουλάχιστον άλλα δύο ονόματα για αυτήν την θέση. Ο Ντε Λα Μπέγια πάντως αυτήν την στιγμή φαίνεται να έχει προβάδισμα σε σχέση με άλλους.

Ο εξτρέμ Πιάτι δεν φαίνεται να ενδιαφέρει. Ο Βίκτορ πάντως είχε την Τρίτη μεταγραφική συνεργασία με Κριστιάν Καρεμπέ και Χουάνχο Λορένθο που μετέβησαν στην Αυστρία και είδαν και την προπόνηση. Σχετικά με τον Λαϊφη θα υπογράψει εντός της ημέρας για να πάει δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης. Στον Ολυμπιακό πάντως θα περιμένουν και τον 1ο ευρωπαϊκό προκριματικό για να δουν το πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Είναι ένα ματς που τους απασχολεί πολύ και που σχετίζεται άμεσα με τον προγραμματισμό του συλλόγου.
Πηγή: www.gazzetta.gr 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης