Με Ιβιτς στο Καραϊσκάκη!

Με Ιβιτς στο Καραϊσκάκη!

Ξεπέρασε, έστω και  την τελευταία στιγμή, το πρόβλημά του ο Βλάνταν Ίβιτς και  συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ...

Ίβιτς: Παίζουμε την καλύτερη μπάλα
Ξεπέρασε, έστω και  την τελευταία στιγμή, το πρόβλημά του ο Βλάνταν Ίβιτς και  συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Φερνάντο Σάντος περίμενε τον Σέρβο ως την τελευταία ημέρα και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον ρίξει από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο ή αν θα τον κρατήσει στον πάγκο. Νοκ άουτ, αντίθετα είναι οι Μπρούνο Τσιρίλο και Λούσιο Φιλομένο λόγω τραυματισμού, ενώ «κόπηκε» και ο Μουσλίμοβιτς παρότι τις τελευταίες ημέρες προπονούνταν κανονικά.

 Σε ό,τι αφορά  την ενδεκάδα, η αμυντική γραμμή δεν φαίνεται να αλλάζει. Ο Χαλκιάς, που διατηρεί 672 λεπτά ανέπαφη  την εστία του, θα είναι κάτω από  τα δοκάρια και ο Πάμπλο Κοντρέρας  με τον Στέλιο Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας. Ο Αλβες Λίνο θα παίξει σίγουρα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Νίκος Αραμπατζής συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να παίξει από τα δεξιά, εκτός κι αν ο Σάντος προτιμήσει τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που είναι λιγότερο επιθετικογενής και λόγω των ιδιαιτεροτήτων του αυριανού αγώνα η παρουσία του μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο χρήσιμη. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Βίκτορ Βιτόλο και του Πάμπλο Γκαρσία, που θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ σε παράταξη 4-2-3-1, την οποία έχει καθιερώσει πλέον ο Πορτογάλος προπονητής του «δικέφαλου». Από την απόδοση αυτών των δύο ποδοσφαιριστών, μάλιστα, θα κριθούν πολλά για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι. Τα ερωτηματικά αρχίζουν από εκεί και πέρα. Ο Βιεϊρίνια θα παίξει από τα δεξιά, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά. Εάν δεν τα καταφέρει ο Ίβιτς, πρώτος υποψήφιος για να παίξει μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ είναι ο Σορλέν, που επέστρεψε και η δική του καλή παρουσία και σε οργανωτικό ρόλο είναι απαραίτητη.

 Η αποστολή του  ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Κοντρέρας, Κριστιάνο Μοράις, Εντίνιο, Πάμπλο Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης