Οι επόμενοι «εκλεκτοί» του Σίλβα

Οι επόμενοι «εκλεκτοί» του Σίλβα

Επιμένει… πορτογαλικά ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος μετά την απόκτηση του Φιγκέιρας, φέρεται να ενδιαφέρεται για τις περιπτώσεις του Τζέφερσον και του Σεμέδο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Οι επόμενοι «εκλεκτοί» του Σίλβα
Ποδοσφαιριστές που γνωρίζει ο ίδιος προσωπικά φαίνεται πως έχει εισηγηθεί ο Μάρκο Σίλβα στη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας για τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Την ώρα που στην Πορτογαλία επιμένουν πως η Πόρτο δείχνει αποφασισμένη να πληρώσει τον Ολυμπιακό και τη ρήτρα του 39χρονου προπονητή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προέκυψαν δύο νέα ονόματα που ξέρει ο Πορτογάλος τεχνικός από τα «λιοντάρια». 

Κλείσιμο
Σύμφωνα λοιπόν με τη Live Sport, στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονται ο 22χρονος Πορτογάλος στόπερ, Ρούμπεν Σεμέδο, και ο 27χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Τζέφερσον. 

Ο Σεμέδο θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στη Βιτόρια Σετούμπαλ επέστρεψε στην Σπόρτινγκ και είχε 14 συμμετοχές με τον Ζόρζε Ζέσους. 

Ο Τζέφερσον τώρα αποτελεί προσωπική ανακάλυψη του Σίλβα, όμως φέτος έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα των λιονταριών, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού.


Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης