Europa League: Από 9.000 εισιτήρια στους φιναλιστ

Europa League: Από 9.000 εισιτήρια στους φιναλιστ

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Σεβίλλης βράζουν με την ΟΥΕΦΑ για την επιλογή του μικρού γηπέδου της Βασιλείας

Europa League: Από 9.000 εισιτήρια στους φιναλιστ
Το βράδυ της Πέμπτης πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρόκριση των ομάδων τους στον τελικό του Europa League, αλλά από σήμερα το πρωί οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Σεβίλλης είναι εξοργισμένοι με την ΟΥΕΦΑ.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι οι δύο φιναλίστ δικαιούνται από 10.236 εισιτήρια, αλλά από αυτά τα 9.000 θα διατεθούν προς τους οπαδούς καθώς το 10% θα δοθεί για τις ανάγκες των συνεργατών της κάθε ομάδας (χορηγοί, media, συγγενείς παικτών, μέλη διοικήσεων κ.α.).

Δυστυχώς το ‘St Jakob Park Stadium’ όπου θα φιλοξενηθεί ο φετινός τελικός έχει χωρητικότητα μόλις 37.500 θέσεων και τα υπόλοιπα εισιτήρια δίνονται για τις ανάγκες της ΟΥΕΦΑ, αλλά και των Ελβετών διοργανωτών.

Για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος, να σημειώσουμε ότι η Λίβερπουλ έχει 27.000 εισιτήρια διαρκείας και αυτή τη στιγμή μπορεί να ικανοποιήσει μόνο το 1/3 από αυτούς…

Οι Άγγλοι ήδη τονίζουν ότι η ΟΥΕΦΑ έπρεπε να έχει επιλέξει ένα πολύ μεγαλύτερο γήπεδο (φέρνουν το περσινό παράδειγμα με το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας-56.826 η χωρητικότητα του), ενώ ενδεικτικά είναι τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της ομάδας του επί της Βιγιαρεάλ.
Κλείσιμο

«Είναι φανταστικό αυτό που πετύχαμε. Πάμε στη Βασιλεία και είμαι σίγουρος ότι εκεί θα είναι μαζί μας, όχι στο γήπεδο, αλλά στην πόλη πάνω από 60.000 οπαδοί μας».

Αυτή η προοπτική τρομάζει τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ, οι οποίοι σήμερα το πρωί πέρα από την ενημέρωση για τον αριθμό των εισιτηρίων προχώρησαν και σε συστάσεις προς τους οπαδούς που θα βρεθούν στην πόλη της Ελβετίας χωρίς εισιτήριο.

«Συμβουλεύουμε τους οπαδούς που θα βρεθούν στην πόλη και δεν θα έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο να μην πλησιάσουν το γήπεδο γιατί θα υπάρχουν ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων».

Την ίδια ώρα όμως έχει αρχίσει και η ιντερνετική μεταπώληση εισιτηρίων για τον τελικό, με τις τιμές λίγες ώρες μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ και της Σεβίλλης να φτάνουν στις 4.500 λίρες!!!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης