Σιμεόνε: «Αποκλείσαμε τις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Σιμεόνε: «Αποκλείσαμε τις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε περήφανος για την Ατλέτικο που μετά την Μπαρτσελόνα απέκλεισε ΚΑΙ την Μπάγερν. Τι απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για την τακτική του

Σιμεόνε: «Αποκλείσαμε τις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου»
Περήφανος για την ομάδα του και δίχως να σηκώνει… κουβέντα για την τακτική του εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά την πρόκριση της Ατλέτικο επί της Μπάγερν. 

«Η Μπάγερν ήταν καταπληκτική στο πρώτο ημίχρονο και μας πίεσε πολύ. Ήταν η καλύτερη ομάδα που είχα αντιμετωπίσει στην καριέρα μου. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ που ήταν πολύτιμο για μας. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν είχαμε ψυχραιμία, αλλά δεν ήταν εύκολο και πάντως καταφέραμε με σθένος να κρατήσουμε το σκορ και να πάρουμε μια μεγάλη χαρά», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός. 

«Αποκλείσαμε δύο από τις τρεις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Το κάναμε μέσα από δυσκολίες και φτάσαμε ως τον τελικό. Όποιος έρθει στον τελικό, ας έρθει», πρόσθεσε. 

Όσο για όσους τον κατηγορούν για αμυντικογενές ποδόσφαιρο, είπε: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Παίζουμε με τον τρόπο που ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε».

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης