Τραγωδία: Έχασε τη ζωή του και δεύτερος Βέλγος ποδηλάτης
Μετά το χαμό του 25χρονου, Αντουάν Ντεμουατιέ, ο οποίος χθες σε αγώνα στη διαδρομή Γάνδη-Βέβελγκεμ έπεσε από το ποδήλατό του και παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα, ήρθε και η είδηση του θανάτου του Νταν Μίνχερ
Μέσα σε δύο ημέρες η βελγική ποδηλασία θρηνεί το θάνατο και δεύτερου αθλητή. Μετά το χαμό του 25χρονου, Αντουάν Ντεμουατιέ, ο οποίος χθες σε αγώνα στη διαδρομή Γάνδη-Βέβελγκεμ έπεσε από το ποδήλατό του και παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα, ήρθε και η είδηση του θανάτου του Νταν Μίνχερ.
Ο 22χρονος αθλητής της βελγικής ομάδας «Roubaix Lille Metropole», κατέληξε σε νοσοκομείο της Κορσικής, λόγω καρδιακής προσβολής. Ο Μίνχερ υπέστη καρδιακό επεισόδιο το Σάββατο στον αγώνα της Κορσικής, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα και σήμερα το πρωί η ομάδα του ανακοίνωσε πως έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.