ΑΕΚ: Παρά το ρεσιτάλ αστοχίας κέρδισε την Καβάλα (65-55)

ΑΕΚ: Παρά το ρεσιτάλ αστοχίας κέρδισε την Καβάλα (65-55)

Η αστοχία δεν στοίχισε στην ΑΕΚ που πέρασε και από την Καβάλα (55-65) και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος

ΑΕΚ: Παρά το ρεσιτάλ αστοχίας κέρδισε την Καβάλα (65-55)
Από η μία η ΑΕΚ ήθελε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της για να διατηρηθεί μόνη στην τρίτη θέση. Από την άλλη η Καβάλα παλεύει για την παραμονή της και κάθε αγωνιστική δίνει και νέα «μάχη».

Οι δύο ομάδες παρόλα αυτά παρουσιάστηκαν αρκετά άστοχες κι η ΑΕΚ που έχασε μόνο σε ένα σημείο το προβάδισμα, πήρε τη νίκη μέσα από την άμυνά της.

Ο Μαλίκ Χέρστον ήταν από τους κορυφαίους για την Ένωση με 15 πόντους, ενώ από την άλλη μεριά ο Λιόν Γουίλιαμς πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση με 18 πόντους και 20 ριμπάουντ!

Η ΑΕΚ ανέβηκε στο 14-4, την ώρα που η Καβάλα έμεινε τελευταία στο 4-14 μαζί με τον Αρκαδικό.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση κι οι Δημήτρης Κατσίβελης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τη βοήθησαν ν' ανεβάσουν γρήγορα τη διαφορά (3-13 στο 4'). Με... μπροστάρη τον Λιόν Γουίλιαμς η Καβάλα έκανε την αντεπίθεσή της και κατάφερε να μαζεψει τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι έμειναν κοντά στο σκορ, ωστόσο η ΑΕΚ είχε σχεδόν πάντα το προβάδισμα (η Kαβάλα προηγήθηκε μόνο μετά το τρίποντο του Γιαννακίδη - 24-22 στο 14'). Ο Σάκοτα έδωσε... ανάσα στην ομάδα του έξω από τα 6,75μ. (29-32) και το ημίχρονο έκλεισε με μικρό προβάδισμα υπέρ της. Καβάλα κι ΑΕΚ παρουσιάστηκαν άστοχες, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ν' απειλήσουν σημαντικά την αντίπαλό τους. Ο ΜακΚι κατάφερε να μειώσει έξω από τα 6,75μ., αλλά ο Κατσίβελης... απάντησε (53-62) και... ξεκαθάρισε τα πράγματα (53-65 στο 38'41'').
Κλείσιμο

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μπορεί να ήταν άστοχος, ωστόσο... άγγιξε το double double με 9 πόντους κι 9 ριμπάουντ, ο Μιλόσεβιτς μάζευε το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο (9π., 11ριμπ.) κι ο Μαλίκ Χέρστον που ήταν ο πιο σταθερός στην επίθεση της Ένωσης είχε 15 πόντους (4/4δίπ., 2/3τρίπ., 1/2βολ., 1ριμπ.).

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Τάιλερ Λέιζερ έμεινε στους 7 πόντους με 1/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, ενώ είχε 2 λάθη και 1 ριμπάουντ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς αστόχησε από κοντά, ο Κατσίβελης μάζεψε το ριμπάουντ, αλλά ακολούθησε το λάθος του Βόσνιου φόργουορντ. Ο ΜακΚι πήρε την ασίστ από τον Μιχάλη Γιαννακίδη για το 53-59, αλλά ήρθε η... απάντηση από τον Δημήτρη Κατσίβελη (53-62 στο 38'). 

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 29-32, 40-50, 55-65

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης