Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Φενέρ και αποκλείστηκε ο Ατρόμητος

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Φενέρ και αποκλείστηκε ο Ατρόμητος

Λύγισε απέναντι στην ανώτερη Φενέρμπαχτσε ο Ατρόμητος που δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 3-0, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Φενέρ και αποκλείστηκε ο Ατρόμητος
Απέναντι στη δεδομένα καλύτερη Φενέρμπαχτσε και με τον Γκορμπούνοφ σε πολύ κακή βραδιά, ο Ατρόμητος δεν είχε τύχη και φυσιολογικά ηττήθηκε με σκορ 3-0 στο «Σουκρού Σαράτσογλου». 

Εκτός συνέχειας του Europa League οι Περιστεριώτες, που λύγισαν από τα δύο γκολ του Φερναντάο (7’, 78’) κι εκείνο του Ερκίν (με τη συνεισφορά του Γκορμπούνοφ) στο 59’. 


Το ματς 
Σε αυτόν τον αποκλεισμό του Ατρομήτου δεν υπάρχει κανένας λόγος για ντροπές. Οι Περιστεριώτες έκαναν και στο «Σουκρού Σαράτσογλου» ό,τι καλύτερο μπορούσαν χωρίς να επιτρέψουν τη δεδομένη διαφορά ποιότητας με τη Φενέρμπαχτσε να κάνει το ματς να εξελιχθεί σε μονόλογο. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, θαύματα θα ήταν δύσκολο να γίνουν… Οι Τούρκοι αντίθετα με ό,τι συνέβη στο Περιστέρι, κατάφεραν από πολύ νωρίς να ανοίξουν το σκορ, θέλοντας να… ξεμπερδεύουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Από την αρχή «γέμισαν» τη δεξιά πλευρά, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στον Μπίτολο ο οποίος συχνά είχε να αντιμετωπίσει περισσότερους του ενός αντιπάλους. Στο 7’ λοιπόν, μόλις, μια σέντρα του Σενέρ από εκείνη την πλευρά ήταν ό,τι ακριβώς έψαχνε ο Φερναντάο που «τρύπωσε» κι άνοιξε το σκορ. 

Τουλάχιστον αυτήν τη φορά οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου δεν είχαν να αντιμετωπίσουν και τους διαιτητές, αφού σε έξοδο του Γκορμπούνοφ κι επαφή του χεριού του με την μπάλα εκτός περιοχής, το… στραγάλι δεν ακούστηκε και η κάρτα έμεινε στο τσεπάκι του Κροάτη διαιτητή. Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο Ατρόμητος χρειάστηκε… έξωθεν βοήθεια, αφού στις καθυστερήσεις είδε την τύχη να του χαμογελά και το οριζόντιο δοκάρι να σταματά τρομερό σουτ του Ερκίν. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης