Βίντεο: Τα δάκρυα και ο αποχαιρετισμός του Τσάβι

Βίντεο: Τα δάκρυα και ο αποχαιρετισμός του Τσάβι

Με δυσκολία κατάφερε να μιλήσει στο κατάμεστο «Καμπ Νόου» που φώναζε ρυθμικά τ' όνομά του, ο Τσάβι, με τη λήξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Λα Κορούνια


Βίντεο: Τα δάκρυα και ο αποχαιρετισμός του Τσάβι
Έπειτα από 17 χρόνια παρουσίας και πλούσιας προσφοράς στους «μπλαουγκράνα», ο Τσάβι ήταν μικρό παιδάκι και έγινε μεγάλος άνδρας για να αποχωρήσει πλέον από την Καταλονία και να συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια στο Κατάρ με την Αλ Σαντ.

Με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου από την προηγούμενη αγωνιστική, το παιχνίδι με τη Λα Κορούνια για το φινάλε της φετινής Πριμέρα ήταν μια μεγάλη γιορτή με δάκρυα συγκίνησης στο σφύριγμα της λήξης.

Αφού πρώτα παρακολούθησε από το video-wall δικές του στιγμές ευτυχίας με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κι αφού αρχικά άφησε μερικά δάκρυα να κυλήσουν, ο Τσάβι μίλησε στον κόσμο και είπε:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις στιγμές... Με κάνατε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Είμαι περήφανος για τα 17 χρόνια που πέρασα στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου για τη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ να πάρουμε. Πάμε Μπάρτσα, πάμε Καταλονία»!  

Κλείσιμο


 Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης