Ο Σπανούλης δεν ξέχασε τις προσωπικές περιπέτειες Φώτση και Παππά

Ο Σπανούλης δεν ξέχασε τις προσωπικές περιπέτειες Φώτση και Παππά

Εξέφρασε τα συλληπητήριά του για τον χαμό της μητέρας του διεθνούς φόργουορντ και τον τραυματισμό του νεαρού γκαρντ

Ο Σπανούλης δεν ξέχασε τις προσωπικές περιπέτειες Φώτση και Παππά
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφυγε για πρώτη φορά ηττημένος από αγώνα Final 4 και το λογικό θα ήταν στις πρώτες του δηλώσεις να μιλήσει για την ομάδα του και τα όσα έγιναν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βασίλης Σπανούλης, όμως, αναφέρθηκε πρώτα σε δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, σε μία αξιέπαινη κίνηση όπως και να το δει κανείς! Για ποιους μίλησε ο Λαρισαίος γκαρντ; Για τους Αντώνη Φώτση και Νίκο Παππά...

Κλείσιμο
“Πρώτα από όλα, επειδή πάνω από το μπάσκετ είναι η ζωή και το ανθρώπινο στοιχείο, θέλω να πω συλλυπητήρια στον Αντώνη Φώτση για το χαμό της μητέρας του. Του έστειλα και μήνυμα.

Εύχομαι να είναι δυνατός και να θυμάται τη μάνα του όπως της πρέπει. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να πω και περαστικά στο Νίκο Παππά. Πάντα είναι άσχημο να τραυματίζεται ένας συναθλητής σου και να περνάει τόσο δύσκολες καταστάσεις.

Κι εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε περάσει λίγα όλα αυτά τα χρόνια με τους τραυματισμούς. Εύχομαι στο Παππά να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επιστρέψει γερός στα παιχνίδια και το μπάσκετ.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης