Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη - Διέλυσε τον Αρη με 56-72

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη - Διέλυσε τον Αρη με 56-72

«Γκαζωμένος» περιμένει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι… πρωτιάς - Ο Παναθηναϊκός «βομβάρδισε» και διέλυσε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με σκορ 72-56, δείχνοντας τις διαθέσεις του. Έφτασε και στο +24 η διαφορά

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη - Διέλυσε τον Αρη με 56-72
Τα πρώτα λεπτά έδειχναν πως πάμε για… ντέρμπι απ’ τα παλιά. Διότι η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν απούσα, στην επίθεση ήταν (πολύ) άστοχος και ο Άρης με σουτ από μακριά το επωφελήθηκε, παίρνοντας προβάδισμα 8-2. Σιγά-σιγά οι πράσινοι άρχισαν να ρολάρουν και με τον Διαμαντίδη να μοιράζει στους συμπαίκτες του, η διαφορά έπεσε για το 12-9 (στο 5’). Η είσοδος του Παππά στο παρκέ απελευθέρωσε επιθετικά το τριφύλλι που πέτυχε δύο τρίποντα (μ’ αυτόν και με Διαμαντίδη) κι όχι μόνο ανέκτησε τα ηνία του ματς, αλλά θα μπορούσε να ‘χε κλείσει την πρώτη περίοδο και με περισσότερους από τρεις πόντους (14-17), αν είχε μεγαλύτερη ευστοχία απ’ τα 6,75 (3/9). 

Ο Νέλσον αυτή τη φορά δεν ήταν αρνητικός. Κάθε άλλο. Βοήθησε στην άμυνα, έτρεξε γρήγορα στον αιφνιδιασμό και με αυτόν αιχμή του δόρατος (κι ένα τρίποντο του Μπλουμς) η διαφορά ανέβηκε για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα (14-26). Ο Άρης είχε κολλήσει για τα καλά απέναντι στην σωστά οργανωμένη πράσινη άμυνα και τελικά βρήκε σκορ μετά από σχεδόν 6’! Οι κίτρινοι θέλησαν -επιτέλους- να αντιδράσουν, αλλά Διαμαντίδης και Παππάς τους έκοψαν κάθε ελπίδα (με τον κόσμο στις εξέδρες να παρακολουθήσει… αποσβολωμένος). Με «βομβαρδισμό» των δύο και προσωπικές επιθέσεις του δεύτερου, ο Παναθηναϊκός… ξέχασε να αφήσει το «γκάζι» και έκλεισε το ημίχρονο στο +15 (23-38), με τους γηπεδούχους να βάζουν μόλις εννιά πόντους και να δέχονται 21. 

Κλείσιμο


Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης