Θρίαμβος για την Ξάνθη (3-0) τον Παναιτωλικό

Θρίαμβος για την Ξάνθη (3-0) τον Παναιτωλικό

Οι Ακρίτες στάθηκαν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο σάρωσαν τους αντιπάλους τους

Θρίαμβος για την Ξάνθη (3-0) τον Παναιτωλικό
Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι και η Ξάνθη το γκολ, καθώς σκόραρε στην πρώτη της φάση. Η Σκόντα ήταν ανώτερη στο δεύτερο, έχασε πέναλτι και σημείωσε άλλα δύο τέρματα για να φτάσει στην ευρεία νίκη με 3-0 και να παραμείνει σε... τροχιά Ευρώπης, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός έπεσε από την πεντάδα.

Καλύτερος ο Παναιτωλικός και 13ο δοκάρι

Κλείσιμο
Ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσε περισσότερη ώρα την μπάλα και απείλησε κυρίως με κάποια σουτ εκτός περιοχής. Αυτό του Θεοδωρίδη στο 7' κατέληξε άουτ, με τον Κυριακίδη να ελέγχει την πορεία της μπάλας, ενώ το διαγώνιο του ίδιου παίκτη στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής κόντραρε στα σώματα. Στην τρίτη και... φαρμακερή για τους φιλοξενούμενους οι Αγρινιώτες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με το ωραίο ψηλοκρεμαστο σουτ του Κάπελ αρκετά έξω από την περιοχή να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, που ήταν το 13ο των «καναρινιών» στη φετινή σεζόν.

Πρώτη φάση και πρώτο γκολ ο Παπάζογλου

Από εκεί κι έπειτα, το παιχνίδι περιελάμβανε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, που έφερε και κίτρινες κάρτες, με την Ξάνθη να κερδίζει κάποια φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Σ' ένα εξ' αυτών ο Λουσέρο εκτέλεσε και ο Παπάζογλου βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού για να βρει δίχτυα με κοντινή κεφαλιά στο 40' στην πρώτη ευκαιρία της ομάδας του. Με αυτό, ο Έλληνας στόπερ σημείωσε το πρώτο τέρμα με τη φανέλα του συλλόγου της Θράκης και το πρώτο έπειτα από δύο χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης