Μοχάμεντ Σαλάχ: Η κορυφαία μεταγραφή του χειμώνα (video)

Μοχάμεντ Σαλάχ: Η κορυφαία μεταγραφή του χειμώνα (video)

Κάθε λόγο να πανηγυρίζει έχει η Φιορεντίνα για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της κορυφαίας παγκόσμιας μεταγραφής στη χειμερινή περίοδο των μετακινήσεων ενώ ήδη έχει ανακηρυχθεί καλύτερη στην Ιταλία.

Μοχάμεντ Σαλάχ: Η κορυφαία μεταγραφή του χειμώνα (video)
Ο Αιγύπτιος διεθνής πλάγιος επιθετικός μετακόμισε τον περασμένο Γενάρη στους «βιόλα» ως ένα από τα ανταλλάγματα που πήραν  για την παραχώρηση του Χουάν Κουαρδάδο στην Τσέλσι στην οποία ο ίδιος δεν είχε καταφέρει να δείξει κάτι το αξιόλογο έπειτα από την ένα χρόνο πριν  μετακόμιση του από την Βασιλεία  έναντι περίπου 11 εκατομμυρίων στερλινών.
Ο Αφρικανός άσος σημείωσε μόλις δύο γκολ σε 13 παρουσίες με τη φανέλα των «μπλε» που έκριναν σκόπιμο να τον παραχωρήσουν ως δανεικό στο σωματείο της Τοσκάνης για να πάρουν τον Κολομβιανό διεθνή πλάγιο μέσο.

Και ενώ ο Κουαρδάδο που κόστισε στην Τσέλσι περισσότερα από 23 εκατομμύρια στερλίνες  έχει μηδέν γκολ στις πέντε πρώτες του παρουσίες στους Λονδρέζους ο Σαλάχ έχει …απογειωθεί στο νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι με έξι στα επτά πρώτα του ματς με τη  φανέλα των «βιόλα»
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο 
www.onsports.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης