Euroleague Live: Ολυμπιακός - Μάλαγα (77-72, τελικό)

Euroleague Live: Ολυμπιακός - Μάλαγα (77-72, τελικό)

Στον αγώνα με τον οποίο συμπληρώνει τους 500 στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός καλείται να μην ξεγελαστεί από τη θέση της ισπανικής ομάδας

Euroleague Live: Ολυμπιακός - Μάλαγα (77-72, τελικό)
Ο πρώτος του γύρος στο Top 16 ήταν σχεδόν… τέλειος. Ο Ολυμπιακός είναι σε τροχιά όχι απλώς πρόκρισης, αλλά και εξασφάλισης πλεονεκτήματος έδρας στα play offs, αλλά για να μην παρεκκλίνει της πορείας του καλείται να είναι αντίστοιχα ισχυρός και στο δεύτερο μισό του «μαραθωνίου». 

Η αρχή γίνεται απόψε στο ΣΕΦ με την αναμέτρηση απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (21:45, ΝΕΡΙΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr). Μπορεί να πρόκειται για έναν αγώνα του πρώτου με τον τελευταίο, αλλά η βαθμολογική θέση των Ανδαλουσιανών ουδόλως (πρέπει να) προκαλεί εφησυχασμό στους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε πρόκειται για την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος, με μόλις τρεις ήττες σε 21 ματς στην πιο ανταγωνιστική λίγκα της Ευρώπης, αλλά και μια ομάδα που παρότι είναι τελευταία, ήταν ανταγωνιστική σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι τώρα, ακόμη και απέναντι στον ίδιο τον Ολυμπιακό στη Μάλαγα. 

Όχι ότι χρειάζεται έξτρα κίνητρο, αλλά ένα επιπλέον λόγος για νίκη είναι ο εορτασμός 500 αγώνων του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Οι Πειραιώτες θέλουν την 308η νίκη τους για να ενισχύσουν την υποψηφιότητά τους να βρεθούν για ένατη φορά σε Final Four και-γιατί όχι;-να διεκδικήσουν για τέταρτη φορά την κορυφή της Ευρώπης. 

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης