Ο ΠΑΣ κέρδισε Κέρκυρα και... λάσπη στα Ιωάννινα

Ο ΠΑΣ κέρδισε Κέρκυρα και... λάσπη στα Ιωάννινα

Στον... βούρκο των Ζωσιμάδων, η Κέρκυρα προηγήθηκε, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα είπε την τελευταία λέξη και με ανατροπή (2-1) πήρε το τρίποντο

Ο ΠΑΣ κέρδισε Κέρκυρα και... λάσπη στα Ιωάννινα
Η δυνατή βροχή το πρωί της Κυριακής (1/2), αλλά και των τελευταίων ημερών, είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες σε... λίμνη. Γεγονός που είχε θέσει αμφίβολη τη διεξαγωγή του αγώνα. Όμως, τα νερά υποχώρησαν, αφού η βροχή σταμάτησε, ο Καμπαξής στις δοκιμές είδε την μπάλα να κυλάει και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά. Βέβαια, ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, η βροχή έκανε την επανεμφάνισή της και κατά τη διάρκεια του ματς, κάτι που μεν τον μετέτρεψε σε... βούρκο, αλλά δεν πτόησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Πρώτη φάση και 0-1

Αν και ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο ματς θέλοντας να απειλήσει από τα άκρα την Κέρκυρα, οι Φαίακες ανέβηκαν μετά το 8' και στην πρώτη φάση του αγώνα άνοιξαν το σκορ. Ο Γκόμες έβγαλε τη σέντρα, ο Μπέριος έκανε λάθος και δεν απομάκρυνε, με τον Μαρκόφσκι να το εκμεταλλεύεται να γυρίζει την μπάλα για τον Χαβίτο, που πλάσαρε ιδανικά τον Βελλίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης