Βγήκε η «σούπερ-έκπληξη» του Παναθηναϊκού!

Βγήκε η «σούπερ-έκπληξη» του Παναθηναϊκού!

Ένσταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός με τη λήξη, καθώς υπήρχε κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου - Ντέρμπι μέχρι τέλους ο αγώνας όπου ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού με μόλις έναν πόντο διαφορά και σκορ 77-76

Βγήκε η «σούπερ-έκπληξη» του Παναθηναϊκού!
Ντέρμπι για γερά νεύρα μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο αιωνίων για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Οι δύο ομάδες πήγαν καλάθι - καλάθι όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά από την τρίτη περίδο και μετά, ο Ολυμπιακός ξέφυγε ακόμα και με 12 πόντους. 

Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι 16 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη σε 75-75. 

Στη συνέχεια ο Σλούκας κέρδισε το φάουλ, πήγε στη γραμμή, αλλά ευστόχησε σε μία από τις δύο ελεύθερες βολές, κάνοντας το 75-76.

Στην επόμενη επίθεση, στα 6 δεύτερα για το τέλος, ο Παναθηναϊκός, με κάρφωμα του Μπατίστα σε νεκρό χρόνο, πέρασε μπροστά με 77-76, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στους ερυθρόλευκους. 

Το παιχνίδι δεν παρακολούθησαν φίλαθλοι, καθώς υπήρχε τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα περσινά επεισόδια. Εν τούτοις, μετά το τέλος του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν ένσταση (διαβάστε αναλυτικά εδώ), καθώς υπήρχε κόσμος στις κερκίδες των πρασίνων.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr







 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης