Ντουρμάζ: «Δεν ήταν οφσάιντ το γκολ του Μήτρογλου»

Ντουρμάζ: «Δεν ήταν οφσάιντ το γκολ του Μήτρογλου»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Κώστα Μήτρογλου επισημαίνοντας πως δεν ήταν οφσάιντ 

Ντουρμάζ: «Δεν ήταν οφσάιντ το γκολ του Μήτρογλου»
Ο Σουηδός διεθνής χαφ τόνισε μετά το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι. Το γκολ του Μήτρογλου δεν ήταν οφσάιντ. Μετά κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε γκολ. Δεν μπορώ να περιγράψω το πως μπορεί να νιώσει κάποιος με τέτοια αντιμετώπιση από τον κόσμο. Πρέπει να το νιώσει κανείς για να το καταλάβει. Να το αισθανθεί. Είναι κάτι το εκπληκτικό. Είχα ένα σουτ αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω. Δεν έχει σημασία που χάσαμε από την πρώην ομάδα μου. Όλες οι ήττες είναι ίδιες, όπως και οι νίκες. Σήμερα χάσαμε και αυτό είναι κακό για την ομάδα γενικότερα». 

Ο Ρομπέρτο από την άλλη επισήμανε: «Όταν είσαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο θα πρέπει να δείχνεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα στην συνέχεια. Έπρεπε να είχαμε πιο καλή αντίδραση σε συγκεκριμένες φάσεις. Στα παιχνίδια όμως αυτά συμβαίνουν. Μπορεί να γίνουν τέτοιες φάσεις στο γήπεδο και να δεχθείς γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν θέλουμε να σκεκόμαστε εκεί. Όλοι έχουν πια 3 πόντους. Είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει στην συνέχεια. Χάσαμε από μία ομάδα χειρότερη από εμάς. Δεν ήταν τόσο καλύτερη η Μάλμε όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ήταν κάποιες στιγμές καλύτερη από εμάς και κυρίως στην άμυνα. Μιλήσαμε για δύο φάσεις στα αποδυτήρια, για το γκολ του Μήτρογλου και το πέναλτι του Μανιάτη που απ' ότι έλεγαν τα παιδιά ήταν υπάρχει παράβαση. Δεν θέλουμε να προβάλλουμε τέτοιου είδους δικαιολογίες.

Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας γιατί αν παίξουμε καλά μπορούμε να κερδίσουμε παρά τα λάθη των διαιτητών. Ήταν μια κακή μπαλιά στο πρώτο γκολ, ένα τέρμα που δεν έπρεπε να είχε μπει κι ενώ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Δεν θα το σκεφτούμε ξανά, θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας για ακόμα μια φορά με υποδειγματική συμπεριφορά. Λυπούμαστε που δεν ανταποδώσαμε... Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κοιτάξουμε μπροστά. Όλες οι ομάδες έχουν πλέον από 3 βαθμούς και έχουμε ακόμα 4 ματς. Είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης