Χ-άνει έδαφος η Παρί

Χ-άνει έδαφος η Παρί

Η Παρί προηγήθηκε νωρίς, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι και η Λιόν την τιμώρησε, παίρνοντας τον βαθμό (1-1)

Χ-άνει έδαφος η Παρί
Είχε να σκοράρει στο «Παρκ Ντε Πρενς» από το 2009, ενώ στις τελευταίες 4 επισκέψεις της δεν είχε καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό. Παρόλα αυτά, τα πιτσιρίκια του Φουρνιέ τα πήγαν μια χαρά απέναντι στα μεγάλα αστέρια της Παρί, πήραν τον βαθμό, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν φύγει και με τη νίκη. Όσο για τους γηπεδούχους; Απέτυχαν να τελειώσουν το ματς και η γκρίνια για τον Μπλαν μεγαλώνει, καθώς οι πρωταθλητές έχουν ήδη 5 ισοπαλίες σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό. Πάθος, καλός ρυθμός και αρκετές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και αφού έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Καμπάγ (14’), έφτασαν στο γκολ στο 20’. Ο Ντιν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Καβάνι με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Μπλαν συνέχισαν να παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ο Οριέρ προσπάθησε από δύσκολη γωνία να νικήσει τον Λόπες (23’), όμως οι «λιονέ» ξύπνησαν μετά το 25’.

Κλείσιμο
Στο 26’ ο Λακαζέτ απείλησε για πρώτη φορά με αξιώσεις τον Σιρίγκου, ενώ στο 31’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση. Ο Εμβουεμπά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Σιρίγκου έβγαλε το σουτ του Μαλμπράνκ. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και οι Καβάνι (37’) και Φεκίρ (40’) είχαν τις τελευταίες καλές στιγμές μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι Παριζιάνοι είχαν φαινομενικά τον έλεγχο. Πήγαν το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο και έφτασαν κοντά στο να το τελειώσουν, όμως στο τέλος μετάνιωσαν για την επιλογή τους. Ο Ματουιντί (55’) είχε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Λόπες να σώζει την Λιόν στο 70’, όταν ο Ουμτιτί έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει στη λάθος εστία. Μετά το 75’ το παιχνίδι έγινε… ροντέο!


Διάβασε περισσότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης