Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν: 4-1

Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν: 4-1

Η Λεβερκούζεν έμεινε με 10 από νωρίς, ο Ροντρίγκες τα έκανε... όλα (2 γκολ, 1 ασίστ) και η Βόλφσμπουργκ έφτασε στην εμφατική νίκη με 4-1

Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν: 4-1
Πρώτη νίκη στη σεζόν για την Βόλφσμπουργκ, που χωρίς να εντυπωσιάσει διέλυσε την Λεβερκούζεν με 4-1. Βέβαια, για να φτάσουμε μέχρι εκεί έπρεπε οι φιλοξενούμενοι να μείνουν μόλις από το 7’ με 10 παίκτες.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Λύκους. Στο 7’ ο Ντε Μπρούιν έβγαλε πολύ ωραία πάσα στον Μαλαντά, που μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ντονάτι. Ο διαιτητής Αϊτεκίν έδωσε το πέναλτι, ενώ έδειξε και κόκκινη κάρτα στον Ιταλό αμυντικό, με τον Ροντρίγκες να κάνει το 1-0 από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι έψαξαν και το δεύτερο, είχαν δοκάρι με τον Ντε Μπρούιν (22’) και πολύ καλή χαμένη ευκαιρία με τον Βιεϊρίνια (23’), όμως εντελώς αναπάντεχα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση.

Κλείσιμο
Μετά από ελεύθερο του Λένο και κεφαλιά προς τα πίσω του Μπελαράμπι, ο Ντρμιτς νίκησε τον Ροντρίγκες στη μονομαχία και πλάσαρε εύστοχα τον Μπενάλιο για το 1-1 στο 29’! Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Χέκινγκ να έχουν την πρωτοβουλία, όμως ουσιαστικά χωρίς ευκαιρίες να βρίσκουν και δεύτερο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο 45’ ο Ροντρίγκες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Βιεϊρίνια ολομόναχος στην περιοχή με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-1!


Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης