ΚΠΡ - Στόουκ 2-2

ΚΠΡ - Στόουκ 2-2

Ο Κράνιτσαρ είχε τον τελευταίο λόγο και με γκολ στο 88' έσωσε τον βαθμό για την ΚΠΡ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Στόουκ

 ΚΠΡ - Στόουκ 2-2
Η Στόουκ έφτασε πολύ κοντά στη νίκη στο Λονδίνο, όμως στο τέλος ο Κράνιτσαρ με το 3ο του γκολ απέναντι στους Πότερς, που είναι οι αγαπημένοι του αντίπαλοι στην Αγγλία, έκανε το τελικό 2-2 και έδωσε τουλάχιστον τον βαθμό στην ΚΠΡ.

Ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα με τον Βάργκας (1’) να χάνει την πρώτη ευκαιρία και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο γκολ στο 11’. Ο Μόουζες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κράουτς νίκησε τον Φέρντιναντ στον αέρα (με υποψία φάουλ) και ο Ντιούφ με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι παίκτες του Χιουζ ήταν πολύ επικίνδυνη στην αντεπίθεση, με τον Μόουζες να χάνει νέα ευκαιρία στο 12’ και τον Κράουτς να φτάνει μία ανάσα από το 0-2 στο 31’, όταν το σουτ από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Κλείσιμο
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 33’ με τον Κράνιτσαρ και στο 42’ ήρθε το γκολ για τους Λονδρέζους. Μετά από κόρνερ του Ματς ο Κόκερ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, που ήταν το σκορ στο ημίχρονο.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης