Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει

Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν χρέη της εταιρείας του προς το δημόσιο, καθώς και ότι έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην ΠΑΕ και όχι στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει
Με αφορμή τη χθεσινή του επίσκεψη στον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό, ώστε να βοηθήσουν οι δύο πλευρές για να βρεθεί λύση για τα χρέη της ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω των «Σπορ του Βορρά» είπε: «Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα! Εάν το κράτος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει, ας έρθουν και σύμφωνα με το νόμο να πτωχεύσουν τον ΠΑΟΚ! Εγώ και στον Υπουργό είπα ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια έχουμε πληρώσει 22 εκ. ευρώ παλαιών χρεών! Και σας ομολογώ ότι δεν έχουμε απεριόριστες δυνατότητες. Είτε εμείς αναπτυσσόμαστε προχωρώντας μπροστά, είτε συνέχεια θα καθόμαστε και θα συζητάμε τα ίδια. Αυτό είναι το ένα».

Για να προσθέσει: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο. Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδό μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης