Δύσκολη κλήρωση για Τζόκοβιτς

Δύσκολη κλήρωση για Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στα κορτ μετά τον θρίαμβό του στο Γουίμπλεντον και τον γάμο του, αλλά για να πάρει τον τίτλο στο Masters του Τορόντο (4-10/8) θα πρέπει να ανεβεί ένα... βουνό

Δύσκολη κλήρωση για Τζόκοβιτς
Δύσκολη η κλήρωση του Rogers Cup για τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, που περνάει μπάι στον δεύτερο γύρο και στη συνέχεια πέφτει πάνω σε Ράντεκ Στέπανεκ ή Γκαέλ Μονφίς. Στον τρίτο γύρο λογικά θα αντιμετωπίσει τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο.13 του ταμπλό) και στα προημιτελικά πιθανότατα τον Άντι Μάρεϊ (Νο.8). Αν προκριθεί αναμένεται να πέσει πάνω σε έναν εκ των Σταν Βαβρίνκα (Νο.3) και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ελλείψει Ράφα Ναδάλ, το Νο.2 του ταμπλό πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ και μπορεί να τα πει με τον Νόλε μόνο στον τελικό. Ο 33χρονος Ελβετός, έχει επικίνδυνη πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο, αφού θα παίξει με τον Γέρζι Γιάνοβιτς ή τον Πίτερ Πολάνσκι. Στη φάση των "16" μάλλον θα βρει τον Μάριν Τσίλιτς (No.15) και στα προημιτελικά Νταβίντ Φερέρ (Νο.5) ή Τζον Ίσνερ (No.10). Στην τετράδα πιθανοί αντίπαλοί του είναι οι Τόμας Μπέρντιχ (Νο.4), Μίλος Ράονιτς (Νο.5), Έρνεστς Γκούλμπις (Νο.11).

Κλείσιμο

Διάβασε περισσότερα
 εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης