«Ο Ρομπίνιο δε λέει όχι στον Ολυμπιακό» λέει η μάνατζερ του

«Ο Ρομπίνιο δε λέει όχι στον Ολυμπιακό» λέει η μάνατζερ του

Η εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιθετικού τόνισε ότι ο πελάτης της δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ορθάνοιχτο αφού «η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα»

«Ο Ρομπίνιο δε λέει όχι στον Ολυμπιακό» λέει η μάνατζερ του
Τις προτάσεις που έχει στα χέρια του συνεχίζει να εξετάζει ο Ρομπίνιο, σύμφωνα με δηλώσεις της μάνατζερ του παίκτη στον sport-fm.gr. 

Μιλώντας στον Τάσο Χαλκιόπουλο, η Μαρίζα Ράμος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος επιθετικός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ διέψευσε ότι συναντήθηκε με τον Γκαλιάνι και τον Βρέντζο. 

Την ώρα που πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν να σκάσει η μεταγραφική βόμβα και ο Ρομπίνιο να πει το «ναι» στην πρόταση των ερυθρολεύκων, η εκπρόσωπος του παίκτη ρίχνει τους τόνους συνιστώντας υπομονή, αφού ο πελάτης της «θα μπορούσε να αγωνιστεί οπουδήποτε χωρίς πρόβλημα». 

Η δικηγόρος στο επάγγελμα, Μαρίζα Αλίζα Ράμος, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην Ιταλία (έδρα της είναι το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας), ωστόσο διέψευσε τη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, τον παράγοντα του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζο και τον πελάτη της. 

«Ναι, είμαι στην Ιταλία, αλλά δεν υπήρξε καμία συνάντηση», τόνισε στον sport-fm.gr η μάνατζερ του Ρομπίνιο και συνέχισε και συνέχισε: 
Κλείσιμο

«Θα μελετήσουμε όλες τις προτάσεις και θα αποφασίσουμε ποια είναι η καλύτερη. Όσο για το ποιες είναι αυτές και τα χρήματα που δίνονται είναι κάτι που δεν έχω την εξουσιοδότηση να αποκαλύψω. Είναι θέμα του συλλόγου». 

Η εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιθετικού τόνισε ότι ο πελάτης της δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ορθάνοιχτο αφού «η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα»... 

«Θα τις δούμε όλες αναλυτικά. Δεν μπορώ να πω αν θα πάει στον Ολυμπιακό ή όχι, αφού ακόμα τις εξετάζουμε και δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης