Στον τελικό του πρωταθλήματος βόλει προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Στον τελικό του πρωταθλήματος βόλει προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Επιβλήθηκε  με 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου στο πέμπτο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι

Αποδομείται  η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι
Στον τελικό του πρωταθλήματος βόλει προκρίθηκε ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του στη Volley League! Ανέτρεψε το 1-0 του Φοίνικα και νικώντας 3-1 στο πέμπτο μεταξύ τους ματς έγινε ο δεύτερος φιναλίστ των τελικών της Volley League. Αντίπαλός του με πλεονέκτημα έδρας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
  
Οι Συριανοί πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν το διπλό και ν' αποκλείσουν τον Ολυμπιακό. Με τρομερή οργάνωση στο πρώτο σετ, μπόρεσαν να στριμώξουν τους «ερυθρόλευκους»  φτάνοντας στο 25-22, μολονότι έχαναν 21-19, και προηγήθηκαν με  1-0.

Κλείσιμο
Το υπόλοιπο του παιχνιδιού όμως ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι της η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έδειξε ένα τελείος διαφορετικό πρόσωπο και ουσιαστικά δεν επέτρεψε στους παίκτες του Φοίνικα να ανασάνουν με την ισοπεδωτική τους εμφάνιση. Βελτίωσε το ποσοστό της στην επίθεση, έκλεισε τον Ντιάτσκοφ και με 25-15 στο δεύτερο και τρίτο σετ έφτασε ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους τελικούς.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απάντησαν στην αντεπίθεση του Ολυμπιακού και η εικόνα δεν άλλαξε στο  τέταρτο σετ. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύονταν κάθε ευκαιρία για πόντο, είχαν σταθερό προβάδισμα (7-3, 11-6, 17-12, 20-15) και χωρίς μεγάλη χρονοτριβή έριξαν τους τίτλους τέλους στην αναμέτρηση, πανηγυρίζοντας την παρουσία τους στις μάχες τίτλου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Τα σετ: 22-25, 25-15, 25-15, 25-18
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης