Ολυμπιακός - Ρεάλ 78-76: Ο πρωταθλητής δεν παραδίνεται!

Ολυμπιακός - Ρεάλ 78-76: Ο πρωταθλητής δεν παραδίνεται!

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ, ο παθιασμένος Ολυμπιακός επικράτησε 78-76 της Ρεάλ, μείωσε σε 2-1 τη σειρά και κράτησε ζωντανή την… ανατροπή

 Ολυμπιακός - Ρεάλ 78-76: Ο πρωταθλητής δεν παραδίνεται!
Ξεκίνησε την αντεπίθεσή του για την ολική επαναφορά! Ένας παθιασμένος Ολυμπιακός έκανε το πρώτο απ’ τα τρία βήματα που χρειάζεται για το Final-4 του Μιλάνο, επικρατώντας 78-76 της Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΣΕΦ και μειώνοντας τη σειρά σε 1-2. 

Αφεντικό εξ’ αρχής οι πρωταθλητές Ευρώπης που αγχώθηκαν πολύ στην τελευταία περίοδο και το ματς πήγε να… γυρίσει τούμπα, αλλά οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο ψύχραιμοι απ' τη γραμμή των βολών.

Στο 76-75 ο Πέτγουεϊ έχασε δύο, ο Σέρχιο ισοφάρισε ευστοχώντας μόνο στην μία, ο Σλούκας έδωσε... αέρα με 2/2, με τον Γιουλ στα 2,7'' να χάνει την πρώτη και εκεί να ολοκληρώνεται το ματς μέσα σε πανδαιμόνιο. 

Κορυφαίος ο Ντάνστον που έκανε ό,τι ήθελε στις δύο άκρες του παρκέ με 21 πόντους (9/10 δίποντα) και 9 ριμπάουντ, άξιος παραστάτης ο αρχηγός, Σπανούλης με 17. Στους 19 σταμάτησε ο Σέρχιο, 18 είχε ο Ρούντι. Την Τετάρτη το τέταρτο ματς ξανά στο ΣΕΦ (21:45). 


Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης