Live: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1-0, τελικό)

Live: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1-0, τελικό)

Το σκορ άνοιξε ο Αθανασιάδης με κεφαλιά στο 47΄ - Η ρεβάνς της νίκης των «ερυθρολεύκων» με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεκίνησε με 75 λεπτά καθυστέρηση

Live: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1-0,  τελικό)
Μεγάλη ένταση επικράτησε στο γήπεδο της Τούμπας, όπου διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς λίγο μετά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» πέταξαν δεκάδες καπνογόνα με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στα αποδυτήρια προκειμένου να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Όταν οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο γήπεδο ο διαιτητής ζήτησε την αντικατάσταση του πάγκου των «ερυθρολεύκων» λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέψει να ξεκινήσει το παιχνίδι. Τελικά ο Μάνταλος σφύριξε την έναρξη του αγώνα στις 21:16, με καθυστέρηση, δηλαδή, 75 λεπτών!

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του sport-fm.gr
Κλείσιμο

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε πως «αυτό που ζούμε είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου… Είναι ντροπή. Μας κάψανε τον πάγκο…»


Θεσσαλονικείς και Πειραιώτες διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με φόντο μια θέση στον τελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διαφυλάξουν το προβάδισμα της νίκης με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας την πρόκριση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κυνηγήσουν το νταμπλ κλείνοντας ιδανικά τη σεζόν. Στην αντίπερα όχθη, ο «Δικέφαλος» επιζητά την ανατροπή με τη βοήθεια των φιλάθλων του, που θα κατακλείσουν την Τούμπα, ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου και παράλληλα να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ.

Σε συνολικά 8 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει 6 φορές. Ο Ολυμπιακός έχει 1 νίκη ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Πιο αναλυτικά:

16/06/1974 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-2 (4-3 πεν.)
10/01/1990 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0
09/01/1991 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-0
20/05/1992 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1
27/11/1996 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2
26/02/2003 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-1
04/02/2009 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0
02/02/2011 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0

Oι συνθέσεις των ομάδων 


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Νάτχο, Αθανασιάδης, Ινσαουράλδε, Τζαβέλας, Κατσουράνης, Σάλπιγγίδης και Στοχ

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Βούκιτς, Κίτσιου, Λούκας, Λάζαρ, Λίνο, Κουλούρης.


Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μπονγκ, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σαλίνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Βαλντές.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μασάντο, Βούρος, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σάλιακας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης