Κόμπι Μπράιαντ: Η μεγάλη επιστροφή του Black Mamba

Κόμπι Μπράιαντ: Η μεγάλη επιστροφή του Black Mamba

Ο φυσικός ηγέτης των Λέικερς κάνει απόψε την επανεμφάνισή του απέναντι στους Ράπτορς μετά από 8 μήνες

Κόμπι Μπράιαντ: Η μεγάλη επιστροφή του Black Mamba
Ήρθε η ώρα του Κόμπι. Ο κορυφαίος -για πολλούς- παίκτης που ανέδειξε το ΝΒΑ θα φορέσει και πάλι απόψε την φανέλα με το «24» μετά από απουσία 8 μηνών.

Ήταν 13 Απριλίου όταν ο Μπράιαντ έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος και πάγωσε φιλάθλους και ιθύνοντες των Λιμνανθρώπων στο παιχνίδι με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.



Όταν ο Black Mamba άκουσε τους γιατρούς να του λένε ότι διέλυσε τον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, κατέρρευσε. Με δάκρυα στα μάτια στάθηκε απέναντι στους δημοσιογράφους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επανέλθει ποτέ στα παρκέ, καθώς τα περιθώρια ήταν στενά λόγω της ηλικίας του - είναι πλέον 35- αλλά και της σοβαρότητας του τραυματισμού του.
Κλείσιμο


Αυτά όμως ήταν σκέψεις της στιγμής. Ο Κόμπε ποτέ δεν κρύφτηκε στα δύσκολα. Ούτε τώρα θα μπορούσε φυσικά. Έζησε δύσκολες στιγμές, πάλεψε με τον εαυτό του, δούλεψε σκληρά και πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ για να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να ηγηθεί των Lakers.

Η ιστορία θα γράψει ότι 8 Δεκεμβρίου ο Κόμπε Μπράιαντ πάτησε και πάλι παρκέ. Οι Λέικερς φρόντισαν να φτιάξουν ένα βιντέακι προαναγγέλοντας την μεγάλη επιστροφή. Και σε τι παιχνίδι. Απέναντι στους Ράπτορς, τους οποίους είχε φιλοδωρήσει πριν από λίγα χρόνια με 81 πόντους. Kobe, welcome back...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης