Μια οργανωμένη επίθεση ήταν αρκετή για τον ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά

Μια οργανωμένη επίθεση ήταν αρκετή για τον ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική οργανωμένη του επίθεση στο ματς και με τον Βίλα να σκοράρει στο 62’ «λύγισε» 1-0 τον Πλατανιά

Μια οργανωμένη επίθεση ήταν αρκετή για τον ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες, στο ματς που άνοιγε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

«Χρυσός» σκόρερ για τον ΠΑΣ, που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Γιώργου Γεωργουλόπουλου, ήταν ο Εμιλιάνο Βίλα στο 62ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών στη μοναδική ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση της ομάδας του στο παιχνίδι. Πολύ κακό το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα και να μην μπορούν να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. 
Κλείσιμο

Σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τους γηπεδούχους που επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και έφτασαν τους 14 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι Χανιώτες, που δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν νέο θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, έμειναν στους 8. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης