Μαρίδα τηγανητή σε κρούστα από λάιμ και μαϊντανό

Μαρίδα τηγανητή σε κρούστα από λάιμ και μαϊντανό

Φθηνά, νόστιμα, ολόφρεσκα και γεμάτα Ω3, τα μικρά ψαράκια του Αιγαίου είναι ό,τι ζητά το καθημερινό τραπέζι και ο μεζές του καλοκαιριού.

Μαρίδα τηγανητή σε κρούστα από λάιμ και μαϊντανό
Λίγο λάιμ και το άρωμα του μαϊντανού, μπορούν να δώσουν μια άλλη διάσταση στο κλασικό, τηγανητό μαριδάκι.

Από την Ελένη Ψυχούλη
Κλείσιμο

Διαβάστε την συνταγή εδώ http://www.olivemagazine.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης