Μαξίμου: Ο Σαλμάς κατέρριψε κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους

Μαξίμου: Ο Σαλμάς κατέρριψε κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους

Ομολόγησε πως του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να συνεισφέρει στις έρευνες στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Novartis και τις αθέμιτες πρακτικές της στην Ελλάδα  ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης», αναφέρεται στο κείμενο

Μαξίμου: Ο Σαλμάς κατέρριψε κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους
Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά, για την υπόθεση Novartis εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Σαλμάς «κατέρριψε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες».

Αναλυτικά η δήλωση από το Μέγαρο Μαξίμου: 
«Το 2014 ο κ. Σαλμάς ισχυριζόταν πως "ο Άδωνις Γεωργιάδης αύξησε το κόστος των φαρμάκων για τους ασφαλισμένους", εκτιμώντας την επιβάρυνση στα 200 εκατ. ευρώ.

Κλείσιμο
Σήμερα ο κ. Σαλμάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ομολόγησε πως του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να συνεισφέρει στις έρευνες στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Novartis και τις αθέμιτες πρακτικές της στην Ελλάδα  ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης».

Με λίγα λόγια, ο κ. Σαλμάς κατέρριψε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες.

Κάθε μέρα που περνάει οι αντιφάσεις της ΝΔ πυκνώνουν. Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης