Λαφαζάνης: Ανοιχτή κοροϊδία του κόσμου από τον Αλέξη Τσίπρα

Λαφαζάνης: Ανοιχτή κοροϊδία του κόσμου από τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Τσίπρας συνέχισε την καταστροφή με το τρίτο μνημόνιο, η οποία κλιμακώνεται όσο παραμένει στην κυβέρνηση, υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Λαφαζάνης: Ανοιχτή κοροϊδία του κόσμου από τον Αλέξη Τσίπρα
Ευθεία επίθεση στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα τόσο για την πολιτική της κυβέρνησής του όσο και για την υπόθεση της Εσθονίας εξαπέλυσε, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέρθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό για τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, όπως είπε. Υπάρχει «ανοιχτή κοροϊδία του κόσμου από τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί ο κόσμος ζει την πραγματικότητα και βλέπει τη ζωή του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα» ανέφερε και συνέχισε, λέγοντας πως ο Τσίπρας συνέχισε την καταστροφή με το τρίτο μνημόνιο και κλιμακώνεται όσο παραμένει στην κυβέρνηση με βροχή τα νέα μέτρα, υπάρχει πελώριο αδιέξοδο στη χώρα.



Ειδικότερα, για την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει στο συνέδριο περί κομμουνιστικών εγκλημάτων στο Ταλίν της Εσθονίας, ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Ο Κοντονής, ο Τσίπρας δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έκανε μια κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης. Κίνηση η οποία είναι αντιπερισπασμός που απευθύνεται στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αποσυντίθεται και απευθύνεται στον αριστερό προοδευτικό κόσμο, ο οποίος φεύγει ολοταχώς».
Κλείσιμο

Και με ιδιαίτερα καυστικό τόνο συνέχισε την επίθεσή του, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας: «Πελατειακή σχέση έκανε. Δεν το εννοεί ο κ. Κοντονής, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση αυτή. Καρφί δεν τους καίγεται για να υπερασπίσουν τον οποιαδήποτε κομμουνισμό, αυτό τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια». 

Τέλος, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο χαρακτηρισμός του κ. Λαφαζάνη για τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, τον οποίο αποκάλεσε «ατζέντη, μεσίτη και κανονικό έμπορο» και πως ακολουθεί την μακρά παράδοση των Γάλλων Προέδρων που φέρνουν μαζί και τους επιχειρηματίες. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης