Άδωνις: «Ανίκανος και αμόρφωτος ο Τσίπρας, έπαιξε τα χαρτιά του σε λάθος επιλογές»

Άδωνις: «Ανίκανος και αμόρφωτος ο Τσίπρας, έπαιξε τα χαρτιά του σε λάθος επιλογές»

«Θα υπογράψει ότι του ζητήσουν - Δεν έχει νόημα ενδεχόμενη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών» εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - Έστρεψε τα πυρά του και σε βάρος του Ιβάν Σαβίδη λέγοντας «τον αντιμετωπίζω σαν πολιτικό μας αντίπαλο παρά ως επιχειρηματία»

Άδωνις: «Ανίκανος και αμόρφωτος ο Τσίπρας, έπαιξε τα χαρτιά του σε λάθος επιλογές»
«Ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα, ό,τι του ζητήσουν οι ξένοι. Δεν θα κερδίσει απολύτως τίποτα. Είναι ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός – Δεν θα μπορούσε άλλος να κάνει τόσο κακή διαπραγμάτευση», τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό, υποστήριξε επίσης ότι είναι άνευ ουσίας ενδεχόμενη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών και εκτίμησε ότι  θα είναι Βατερλό για τη χώρα, η
μη ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Κλείσιμο
«Ενώ του λέγαμε να κλείσει τη διαπραγμάτευση, αυτός προτίμησε να παίξει τα χαρτιά του σε μια αλληλουχία λανθασμένων επιλογών – δεν έχει καμία αίσθηση συνείδησης του συσχετισμού δυνάμεων, επειδή είναι αμόρφωτος», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.



Ο Αδωνις Γεωργιάδης έστρεψε τα βέλη του και στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας ότι είναι σύμμαχος της κυβέρνησης και κάνει παρεμβάσεις υπέρ της. ««Ο κ. Σαββίδης είναι γνωστό ότι εδώ και πολλούς μήνες, εδώ κι έναν χρόνο τουλάχιστον, είναι σύμμαχος της κυβερνήσεως και προσπαθεί να κάνει παρεμβάσεις διαφόρων ειδών υπέρ της κυβερνήσεως. Αυτό νομίζω το ξέρει ο καθένας, δε χρειάζεται να το κουράσουμε και πάρα πολύ-αναφέρομαι στην παρέμβασή του στο διαγωνισμό του κ. Παππά, στις σχετικές του συνεντεύξεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη δημιουργία μιας εταιρείας με μέλη αποκλειστικά των ΑΝΕΛ. Εντάξει, εγώ πιο πολύ πια τον αντιμετωπίζω σαν έναν πολιτικό μας αντίπαλο παρά ως έναν επιχειρηματία.

Ταυτίστηκε δημόσια με ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και δημόσια εκφράστηκε κατά ενός άλλου πολιτικού χώρου» είπε μεταξύ άλλων.


 
Αναφερόμενος στην κλοπή νοσοκομειακών μηχανημάτων απέδωσε την ευθύνη στην κυβέρνηση ενώ για το θέμα της “Νοvartis” είπε ότι έχει εξαφανιστεί από την δημόσια αντζέντα. «Στην Εξεταστική Επιτροπή η λέξη Novartis δεν υπάρχει. Υποπτεύομαι ότι μέσα στους 4.500 γιατρούς είναι πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, για το Ερρίκος Ντυνάν υποστήριξε ότι ο ίδιος το έδωσε «115 εκ. ευρώ, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς το δίνει τώρα 60 εκατομμύρια ευρώ και δεν βρίσκει πωλητή.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης