Θεοχαρόπουλος: Ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς εντός του 2017

Θεοχαρόπουλος: Ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς εντός του 2017

ΔΗΜΑΡ και στελέχη των Κινήσεων για τη Σοσιαλδημοκρατία ανησυχούν μήπως η εσωκομματική κόντρα στο ΠΑΣΟΚ καθυστερήσει το νέο κόμμα

Θεοχαρόπουλος: Ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς εντός του 2017
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε, «δική μου πρόταση είναι ότι, εντός του 2017 θα πρέπει να γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του ενιαίου σοσιαλιστικού δημοκρατικού φορέα, το οποίο θα έχει εκλογή επικεφαλής από τη βάση».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι: «Μέχρι τα τέλη του 2017 να έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και να έχει δημιουργηθεί ένας ενιαίος σοσιαλιστικός φορέας. Αυτή είναι η δική μου πρόταση».

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα ο Νίκος Διακουλάκης, μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να αφαιρέσει τις αρμοδιότητες του Στέφανου Ξεκαλάκη. 

«Είναι μία εσωστρέφεια που καθυστερεί τα απαραίτητα γρήγορα βήματα τα οποία πρέπει να γίνουν για την ενοποίηση του χώρου» δήλωσε στον Αθήνα 9.84

Οι δηλώσεις του κ. Θεοχαρόπουλου για την Δημοκρατική Συμπαράταξη – Κεντροαριστερά
 

«Στόχος μου από την πρώτη στιγμή είναι η δημιουργία του ενιαίου σοσιαλδημοκρατικού φορέα με υπέρβαση των υφιστάμενων κομμάτων, με ενότητα και ανανέωση. Ενότητα αρχικά στους δικούς μας χώρους και στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και ανανέωση, χωρίς αναπαλαίωση, ανανέωση προσώπων και πολιτικών πρακτικών. Επιδιώκουμε ένα ξεκάθαρο πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο, για αυτό και είναι σημαντική η πρωτοβουλία του συνεδρίου, από τις 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, γιατί θα παρουσιάσουμε την δική μας πολιτική και προγραμματική πρόταση για τον τρόπο που θα βγούμε από την κρίση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης