Θεοδωράκης, Κικίλιας, Λοβέρδος απαντούν με Μαρκ Τουέιν στον Τσακαλώτο

«Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι υπερβολικές» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης και οι πολιτικοί του αντίπαλοι χρησιμοποιούν ρήσεις και αποφθέγματα του ίδιου συγγραφέα για να του απαντήσουν

Θεοδωράκης, Κικίλιας, Λοβέρδος απαντούν με Μαρκ Τουέιν στον Τσακαλώτο
Με αποφθέγματα του Μαρκ Τουέιν, του ίδιου αμερικανού συγγραφέα που χρησιμοποίησε και ο ίδιος, απαντά η αντιπολίτευση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Κλείσιμο
Ο κύριος Τσακαλώτος σχολίασε τις αιτιάσεις περί «εξαφάνισής» του μετά την συνεδρίαση του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας με το εξής ρητό του Μαρκ Τουέιν: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι υπερβολικές».

Νωρίς το πρωί ο Βασίλης Κικίλιας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
, έγραψε στο Twitter του: «Αφού αρέσει στον κ.Τσακαλώτο ο Μάρκ Τουέιν, ας διαβάσει & αυτή τη ρήση του: "Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια"».



Λίγο αργότερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αντρέας Λοβέρδος έγραψε απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών: «Είπε και κάτι άλλο ο Μάρκ Τουέιν όμως κ.Τσακαλώτε: Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που κοκκινίζει από ντροπή.Ή που χρειάζεται να κοκκινίζει».



Ακολούθησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης που σχολίασε για τον υπουργό: «"Αν δεν θες να μιλήσεις για την ουσία, χρησιμοποίησε κάτι που έχω πει". Θα μπορούσε να είναι τσιτάτο του Μαρκ Τουέν για τον Τσακαλώτο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης