Στην αντιπολίτευση το προσχέδιο πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Στην αντιπολίτευση το προσχέδιο πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Tα μέλη της πλειοψηφίας θα περιγράφουν παραβιάσεις της ορθής τραπεζικής πρακτικής σε αρκετές δανειακές συμβάσεις κομμάτων και ΜΜΕ και θα προτείνουν στην δικαιοσύνη να ερευνηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα

Στην αντιπολίτευση το προσχέδιο πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια  κομμάτων και ΜΜΕ
Σχέδιο πορίσματος της έρευνας για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ θα παραδώσει σήμερα στις 4 το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ
στα κόμματα της αντιπολίτευσης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πεδίο για συνυπογραφή κοινού κειμένου συμπερασμάτων από το έργο της αρμόδιας εξεταστικής επιτροπής.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της πλειοψηφίας θα περιγράφουν παραβιάσεις της ορθής τραπεζικής πρακτικής σε αρκετές δανειακές συμβάσεις κομμάτων και ΜΜΕ και θα προτείνουν στην δικαιοσύνη να ερευνηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα – κυρίως τραπεζικά στελέχη – για ενδεχόμενη τέλεση αδικημάτων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν έχουν προκύψει ευρήματα που να οδηγούν σε ποινικές ευθύνες συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων και να δικαιολογούν την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση την ερχόμενη Πέμπτη τα μέλη της εξεταστικής θα έχουν νέα συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα καταθέσουν κοινό πόρισμα. Για την ώρα μόνο το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα καταθέσουν δική τους πορισματική έκθεση. Υπενθυμίζεται ότι το τελικό κείμενο θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση στις 23 Ιανουαρίου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης