Μητσοτάκης: Δεν πάω στην ΔΕΘ για να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως ο Τσίπρας

Μητσοτάκης: Δεν πάω στην ΔΕΘ για να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως ο Τσίπρας

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως ο πρωθυπουργός «είναι παντελώς αναξιόπιστος»

Μητσοτάκης: Δεν πάω στην ΔΕΘ για να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως ο Τσίπρας
Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Ζάκυνθο, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο
Ionian Channel ο πρόεδρος της ΝΔ περιέγραψε στους άξονες στους οποίους θα κινηθεί κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνος δεν πρόκειται να κοροϊδέψει τους Έλληνες, «όπως έκανε ο Τσίπρας» και προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι παντελώς αναξιόπιστος. 

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη ΔΕΘ θα δώσει έμφαση στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα και τις ιδιωτικές επενδύσεις, οι οποίες θα φέρουν έσοδα και νέες θέσεις εργασίας. 

«Θα εξακολουθούμε να ζητάμε εκλογές καθώς πιστεύουμε πως το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από αυτό της απομάκρυνσης», τόνισε
Κλείσιμο

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τομέα της Υγείας, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ είχε παραδώσει σχέδιο με δρομολογημένες προσλήψεις που θα ανακούφιζαν τις δομές υγείας, ωστόσο, έγιναν ελάχιστα. 

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη θέση της ΝΔ για εκλογές καθώς, όπως σημείωσε, «ηπολιτική αλλαγή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια νέα αρχή για την χώρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης