Καβγάς Σπίρτζη-ΝΔ για την επένδυση στο Ελληνικό

Καβγάς Σπίρτζη-ΝΔ για την επένδυση στο Ελληνικό

Την παραίτηση του υπουργού μετά τα όσα είπε για το τίμημα του έργου ζητά η ΝΔ - Ζητάνε παραιτήσεις για να καλύψουν τις ευθύνες τους που έβαλαν τη χώρα σε περιπέτεια, απαντά ο υπουργός Μεταφορών

Καβγάς Σπίρτζη-ΝΔ για την επένδυση στο Ελληνικό
Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον υπουργό Μεταφορών
Χρήστο Σπιρτζη μετά τις δηλώσεις που έκανε για την επένδυση στο Ελληνικό χαρακτηρίζοντας χαμηλό το τίμημα
.

Η Νέα Δημοκρατία το πρωί της Παρασκευής με ανακοίνωσή της ζήτησε την παραίτηση του υπουργού λέγοντας ότι «αν δεν μπορεί, ας παραιτηθεί. Ή ας τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός».
Κλείσιμο

«Ο κ. Σπίρτζης "πονάει" για την ιδιωτικοποίηση και αξιοποίηση του Ελληνικού θεωρώντας το τίμημα πολύ μικρό. Ένα έργο πνοής για τους πολίτες, με χιλιάδες θέσεις εργασίας το καθυστερούν με τις ιδεοληψίες τους και την ανικανότητά τους. Η Κυβέρνηση αυτή Τσίπρα έχει, τσίπα δεν έχει κανείς τους» κατέληγε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση του κ. Σπίρτζη ήρθε λίγες ώρες αργότερα με τον υπουργό Μεταφορών να κάνει λόγο για αποτυχημένη επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ που ξεκίνησε από το «λέτε ψέμματα», συνέχισε με «ζητάμε εκλογές», «φύγετε τώρα» και «offshore υπουργών» καταλήγοντας στο «παραιτηθείτε».

«Το νέο σενάριο της θεατρικής πρόζας της ΝΔ, είναι να ζητάει καθημερινά την παραίτηση ενός υπουργού της Κυβέρνησης. Όποια όμως τακτική κι αν ακολουθήσει η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της, δε μπορούν να καλύψουν τις ευθύνες τους για τον κύκλο της ύφεσης και την περιπέτεια που έχουν βάλει τη χώρα, από τις άθλιες πολιτικές που είχαν ακολουθήσει, από τους μηχανισμούς κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, από τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα, από τη διαφθορά και τη διαπλοκή των συμφερόντων που είχαν υπηρετήσει. Εμείς θα συνεχίσουμε, με τη στήριξη του ελληνικού λαού και θα βγάλουμε τη χώρα, από την περιπέτεια που μας έβαλαν. Μέχρι τότε, μέρα με τη μέρα, όποια στήριξη κι αν έχουν από τα γνωστά πια συγκροτήματα των ΜΜΕ και όποια επικοινωνιακή πολιτική κι αν ακολουθήσουν, το δικό μας μέλημα είναι ένα: "Όλα στο φως"» καταλήγει στη δήλωση του ο Χρήστος Σπίρτζης.
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανταπάντησε λακωνικά:  «Ο κ. Σπίρτζης επιβεβαιώνει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: Δεν υπάρχει τσίπα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης