Θεοδωρικάκος: Αναγκαίο το αίτημα του Κυριάκου για εκλογές

Θεοδωρικάκος: Αναγκαίο το αίτημα του Κυριάκου για εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταδικασμένος σε πολιτική συρρίκνωση, εκτιμά ο σύμβουλος στρατηγικής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Θεοδωρικάκος: Αναγκαίο το αίτημα του Κυριάκου για εκλογές
Η αναξιοπιστία και τα ψέματα πληρώνονται λέει για τον Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του σύμβουλος στρατηγικού του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος επισημαίνοντας ότι δεν έχει ξανασυμβεί εν ενεργεία πρωθυπουργός της χώρας να είναι έκτος σε δημοφιλία ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς όπως στην πρόσφατη μέτρηση της Public Issue για την Αυγή.

«Όταν ο πρωθυπουργός αποδίδει σε "αυταπάτες" τις κεντρικές πολιτικές του επιλογές, οφείλει να παραδίδει τη σκυτάλη στον επόμενο» συμπληρώνει μιλώντας στα ΝΕΑ ο κ. Θεοδωρικάκος ο οποίος για το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη
για εκλογές σημειώνει ότι «όχι μόνο δεν ήταν πρόωρο αλλά ήταν και αναγκαίο».
Κλείσιμο

Κατά την εκτίμησή του, μετά από ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την αριθμητική πορεία του ΠΑΣΟΚ, το κυβερνών κόμμα «είναι καταδικασμένο σε πολιτική συρρίκνωση».

«Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κατεστημένο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το νέο» συμπλήρωσε ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ μετατρέπεται σε ισχυρό πόλο έλξης για τους πολυάριθμους δυσαρεστημένους πολίτες.

«Οι πολίτες του μέτρου και της λογικής που θέλουν να μπει τέλος στη φτωχοποίηση, που επιθυμούν την κανονικότητα στη χώρα, μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη με δικαιώματα και δυνατότητες για όλους και ιδιαίτερα για τις νεότερες γενιές, στρέφονται προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη» καταλήγει ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης