Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος

«Αδιανόητο να ανακόψουν τα ΜΑΤ την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα», τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας 

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος
Να μην διανοηθεί η «εθελόδουλη νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα», όπως τη χαρακτηρίζει, να εμποδίσει με τα ΜΑΤ και τις αστυνομικές κλούβες την είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, δηλώνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανήμερα της μεγάλης αγροτικής κινητοποίησης.

«Μια τέτοια επίδειξη ακραίας αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού όχι μόνο θα ήταν ανεπίτρεπτη αλλά και θα κινδύνευε να προκαλέσει ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και μακελειό, καθιστώντας την κυβέρνηση υπεύθυνη και υπόλογη για άκρως επικίνδυνες, ανώμαλες εξελίξεις» υπογραμμίζει ο κ. Λαφαζάνης και επισημαίνει ότι «τα ειρηνικά τρακτέρ είναι εργαλεία παραγωγής και μόχθου για τον αγροτικό κόσμο και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν την Αθήνα και τους πολίτες. Αντίθετα, την πρωτεύουσα ενοχλούν και δυσφημίζουν ο αυταρχισμός, τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα, ο χημικός πόλεμος, η επίθεση στις συντάξεις και η επιχείρηση εξολόθρευσης της μικρομεσαίας αγροτιάς και της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας».

Ο αρχηγός της ΛΑΕ σημειώνει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να πάρει άμεσα πίσω τα αντιαγροτικά μέτρα, αν θέλει ειλικρινή διάλογο με τους αγρότες» και προειδοποιεί τον πρωθυπουργό ότι «αν δεν πάρει πίσω το αντιασφαλιστικό και φορολογικό πακέτο μέτρων, τότε θα συντριβεί και θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος από την πρωθυπουργία, εν μέσω γενικευμένης κοινωνικής χλεύης, οργής και εξέγερσης».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης