Μάρδας: Το Ασφαλιστικό θα «περάσει», ενδεχομένως με περισσότερους από 153

Μάρδας: Το Ασφαλιστικό θα «περάσει», ενδεχομένως με περισσότερους από 153

«Το πώς θα γίνει η διεύρυνση σε επίπεδο βουλευτών ή σε επίπεδο κομμάτων, θα φανεί κατά τη συζήτηση στη Βουλή», υποστήριξε

Μάρδας: Το Ασφαλιστικό θα «περάσει», ενδεχομένως με περισσότερους από 153
Βέβαιος ότι το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση
θα «περάσει» από τη Βουλή με τις ψήφους των 153 βουλευτών της συγκυβέρνησης, αλλά ενδεχομένως και άλλων βουλευτών - πέραν της συγκυβέρνησης -  εμφανίστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών
Κλείσιμο
Δημήτρης Μάρδας
.

«Το πώς θα γίνει η διεύρυνση σε επίπεδο βουλευτών ή σε επίπεδο κομμάτων, θα φανεί κατά τη συζήτηση στη Βουλή» υποστήριξε ο κ. Μάρδας, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά FΜ.

Ερωτηθείς για την προσέγγιση της κυβέρνησης με την Ένωση Κεντρώων, ο υφυπουργός Εξωτερικών επανέλαβε τη θέση του ότι η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το πολιτικό παρελθόν της χώρας, τονίζοντας ότι αν και κάποιες θέσεις τους είναι ενδιαφέρουσες, «κάποιες άλλες τελευταία τον προβλημάτισαν».

Όσον αφορά την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, ο κ. Μάρδας υποστήριξε πως η τιμή πώλησής τους ήταν πολύ χαμηλή. Ωστόσο, όπως είπε, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να την υπογράψει γιατί «ήταν μια σύμβαση που ερχόταν από το παρελθόν κι αν δεν την υπέγραφε, θα υπήρχε μεγάλη αναταραχή».

Διαβάστε οικονομικές ειδήσεις στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης