Προειδοποιητικές βολές από ΑΝΕΛ για υπουργική τροπολογία

Προειδοποιητικές βολές από ΑΝΕΛ για υπουργική τροπολογία

«Σίγουρα είναι τραβηγμένη» είπε ο Θανάσης Παπαχρηστόπουλος και αναρωτήθηκε πού πήγαν οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες των αρμόδιων υπουργών

Προειδοποιητικές βολές από ΑΝΕΛ για υπουργική τροπολογία
Προειδοποιητικές βολές για υπουργική τροπολογία που αφορά τα λατομεία και ερωτηματικά για την σκοπιμότητά της άφησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων
. «Δεν λέω ότι είναι περίεργη, αλλά σίγουρα είναι τραβηγμένη» είπε ο βουλευτής για να αναρωτηθεί πού πήγαν οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες των αρμόδιων υπουργών.

Κλείσιμο
«Πρώτη φορά βλέπουμε να δίνεται παράταση και σε λατομεία βιομηχανικών ορυκτών» είπε ο κύριος Παπαχριστόπουλος υποστηρίζοντας ότι η ρύθμιση έρχεται σε σύγκρουση με τον αγώνα που έδωσε η κυβέρνηση για τα μεταλλεία Χαλκιδικής. Κάλεσε δε τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Τσιρώνη «να ξαναδεί τη ρύθμιση σήμερα γιατί 2-3 διατάξεις δεν συνάδουν με αυτή την λογική. Έχετε οικολογικές ευαισθησίες».

Από την πλευρά του ο κύριος Τσιρώνης αναγκάστηκε να τροποποιήσει την ρύθμιση περιορίζοντας την παράταση λειτουργίας των λατομείων σε 2 αντί 5 έτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης